Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj08.09.2008, 13:12 (UTC)    
Mesaj konusu: ekledigim metinlerin alti cizili

arkadaşlar siteme eklediğim yazılar kaydedince hep altı çizili olarak çıkıyor.
altı çizili sekmesini işaretlemediğim halde.bütün yazıların altı çizili.
lütfen acilen yardım edin.siteyi yeni açtım isterseniz bir bakın nedir bu problem


En son veyselmuzik tarafından 08.09.2008 13:19:27 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj08.09.2008, 13:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

eklediginiz css kooodunda belirlemissiniz demek ki,

o kodlarin icinde sunu arayin: text-decoration: underline; ve bu satiri kaldirin
Mesaj08.09.2008, 13:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

yalniz sitenizde alti cizili yazi göremedim, lütfen sorunlarinizi sorunun olustugu site ismi ile yazmaya calisin ya da hangi site, link ise örnek verin.
Mesaj08.09.2008, 13:20 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

http://veyselmuzik.tr.gg/N%26%23304%3B%26%23350%3BAN.htm


BUYRUN SELİN HANIM LİNK BU.
css kodunun içinden araştırim bir belkide dediğiniz gibidir
Mesaj08.09.2008, 13:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: cvp

veyselmuzik yazmış:
http://veyselmuzik.tr.gg/N%26%23304%3B%26%23350%3BAN.htm


BUYRUN SELİN HANIM LİNK BU.
css kodunun içinden araştırim bir belkide dediğiniz gibidir


altı çizili bir bölüm yok
vermiş oldugunuz linnkde aynı durumda
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj08.09.2008, 13:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam simdi farkettim:
IE ile alti cizili Firefox ile degil.

bakin kodunuzda su var:

a.std {
font-size: 11px;
color:#436123;
text-decoration: none;
}
a:visited.std { font-size: 11px; color:#436123; text-decoration: none; }
a:hover.std { font-size: 11px; color:#436123; text-decoration: underline; }



oradan text-decoration: underline; kismini cikarin, gecer Wink
Mesaj08.09.2008, 13:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

@abronaltı çizili bir bölüm yok
Yazıların Üsüne Geldiğinizde Oluyor
______________

Mesaj08.09.2008, 13:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

hakk1908 yazmış:
@abronaltı çizili bir bölüm yok
Yazıların Üsüne Geldiğinizde Oluyor


a.hover icin tanimlanmis
a.hover: mause üstüne gelince ne olacak belirler, ama ilginctir ki IE de bende DIREKT öyle gösteriyor. bir de metin LINK olarak belirlenmemis olsa, bu kod normal metine etki etmez aslinda...
neyse
o dedigimi kaldirin yeter.
Mesaj08.09.2008, 13:33 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

selin hanım css kodlarını tek tek araştırdım dediğiniz şekilde bir kod yok,yazıda yok.
kafayı yicem düzelmiyor yaaa.
lütfen yardım edin bana,gerekirse şifremi verim size halledin bu sorunu.çok gıcık görünüyor bu şekilde
Mesaj08.09.2008, 13:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşım Şifreni Kimseye verm!!
______________

Mesaj08.09.2008, 13:36 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

ama sorunu çözemiyorum lütfen yardım edin ozaman.olmuyor bir türlü
Mesaj08.09.2008, 13:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

eger sayfalarinin arasinda yoksa, tasarim ayarlarina ekledigin yerde vardir, ama muhakkak var!
bak tasarim ayarlari, gelismi ayarlara git, f5 e bas, undeline yaz entera bas ... bunu o kodu bulana kadar yap.
Mesaj08.09.2008, 13:43 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

selin hanım 50 defa denedim.sitem zaten yeni doğru düzgün bir kod eklemedimki.eklediklerimede bakıyorum yok ''undeline'' yazısı.
kafayı yicem yaa lütfen yardım edin
Mesaj08.09.2008, 13:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam bir sn.
Mesaj08.09.2008, 13:44 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

hatta selin hanım siteme bakın anasayfaya özellikle sayfada kısa kısa küçük çizgiler var.nedir anlamadım
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu