Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.11.2008, 16:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Videoları yanyana yerleştirme ?

Ben siteme eklediğim videoları yanyana yerleştirmeyi istiyorum kodları yazdığımda alt alta geliyor..

Yan yana getirmek için ne yapabilirim....???

başlıklarınızı küçük harflerle ve konuya uygun biçimde yazınız.
düzeltildi @marasultraslan

______________
LÜTFEN EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM.


En son mehmetkuru28 tarafından 05.11.2008 16:56:39 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj05.11.2008, 16:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba..
Hangı Kodları Yan Yana Getırmek Istıyorsanız.
Kodun Bitişine.
</p>
Bunu Koyun..
İyi Eglenceler..
Mesaj05.11.2008, 16:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<p>
<table cellspacing="1" cellpadding="1" width="200" border="1">
    <tbody>
        <tr>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>kodburaya&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>kodburaya</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>kodburaya&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</p>


kod buraya yazan yerleri silip kodunuzu koyun

Not:Videoları eklediğinizde tablo içinde olacaktır
______________
Mesaj05.11.2008, 18:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya bende sitemdeki videolarida yanyana katmak istiyorum </p> bu kodu denedim bir olmadi saygilar yardimci olur saniz
Mesaj05.11.2008, 19:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

buabfa yazmış:
Kod:
<p>
<table cellspacing="1" cellpadding="1" width="200" border="1">
    <tbody>
        <tr>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>kodburaya&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>kodburaya</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>kodburaya&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
            <td>&nbsp;kodburaya</td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</p>


kod buraya yazan yerleri silip kodunuzu koyun

Not:Videoları eklediğinizde tablo içinde olacaktır


buabfa arkadaşımız bu kodu vermiş bunu bir deneyebilirsiniz TABLO içerisine alacaktır ozaman yan yana gelir
______________
Sitemizi Degerlendirmenizi Bekliyoruz
Mesaj06.11.2008, 21:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Tam istediğim gibi. Süper
______________
LÜTFEN EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu