Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj22.11.2008, 14:40 (UTC)    
Mesaj konusu: FreeTemplate i Siteme Nasıl Uygulayabilirim ?

Ya arakdaşalr bu freee template nasıl uygulanıyor bunu güselce anlatıcak kardeşimiz yoqmu o kadar baktım adma anlatmıs demisq, images dosyasının içindeki resimleri uopload ediceksin falan filan orda takıldım ayrıca makinateknolojileriyle ilgili tasarım arıyorum yardım edin lütfen

Düzenleme : ironarchives
Başlıklarınızı Konunuzu Özetleyecek Şekilde Açınız..
Türkçe Kelimeler Kullanınız.


En son makinateknolojilerim tarafından 22.11.2008 17:22:04 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj22.11.2008, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Free template yardım Plaese

makinateknolojilerim yazmış:
Ya arakdaşalr bu freee template nasıl uygulanıyor bunu güselce anlatıcak kardeşimiz yoqmu o kadar baktım adma anlatmıs demisq, images dosyasının içindeki resimleri uopload ediceksin falan filan orda takıldım ayrıca makinateknolojileriyle ilgili tasarım arıyorum yardım edin lütfen plaese


slm bak o images denen orada sytle kodu diye bir bölüm var

mesela orada #container {
width: 960px;
background: url("back.png") 0 0 repeat-y;
/*margin-left: 0;*/

diyor ya ("back.png") olan kısıma o dosyanın içinde bir de images diye bir şey var o resmi seçeceksin upload edeceksin ettikten sonrada ("back.png") kısmının back.png kısmını sileceksin o upload ettiğin resmin url sini yapıştıracaksın
______________

SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu