Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj14.07.2007, 10:47 (UTC)    
Mesaj konusu: kendi yaptığım müziği siteme nasıl atıcam?

KENDİ MÜZİĞİMİ NASIL ATACAM


En son frisby3 tarafından 03.01.2009 18:51:51 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj27.07.2007, 10:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj27.07.2007, 12:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.fileupyours.com/

bu siteye üye ol mp3 yükle sana link vericek o kodu ekstralarda arka planı müziği kısmına yapıştır.

mp3 müzik ne kadar kısa olursa arka plan müziğin okadar erken başlar.
çünkü şarkıyı yüklüyor sonra çalmaya başlıyor.
Mesaj30.12.2008, 20:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

başlamıyo ya htmlyi direk mi kopyalıcaz yada bişiler eklicekmiyiz
Mesaj30.12.2008, 20:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=57507
aldığınız url yi medya player kodunda yerine koyarak yapabilirsiniz

Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>


iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj03.01.2009, 16:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: BEN SİTEME KENDİ YAPTIĞIM MÜZİĞİ ATICAM

frisby3 yazmış:
KENDİ MÜZİĞİMİ NASIL ATACAM
:: önce Very Happy sonra Sad sonra Evil or Very Mad sonra Surprised
Mesaj03.01.2009, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

saol saraybahçe
______________
Korku herşeyi değiştirir
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu