Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj07.12.2008, 09:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Menüyü Resimdeki gibi Nasıl Yapabilirim?

Merhba Arkadaslar ;
Ben bi ödev Sitesi Acmak istyorum bu tr.gg nasıl yapılır hiç bi bilgim yok fakat bi sitede Şöle bi Menü qördüm Cok hosuma qitti. Ben sitemdeki sadece Htmllerle yaptm acaba bunu da Html yardımıyla mı yapıcam ?
http://www.resimupload.com/ds322300743_Ornek.html



Yardım Ederseniz Sewinirim
Mesaj07.12.2008, 11:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet kendin de yapabilirsin hazır kod da alabilirsin Very Happy . Ama o kodun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bilsem ben yapardım. Wink
______________

Mesaj07.12.2008, 15:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Al

Arkadasım Yapabılısın AMa Bende Bilmıyorum Bilenlerin Paylasacagını Sanıyorum Wink
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj07.12.2008, 15:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.cssmenumaker.com bu siteden çeşitli menülere ulaşabilirsiniz. Ama o tür menüyü bu site de bulamazsınız.
Mesaj07.12.2008, 15:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet
Mesaj07.12.2008, 18:46 (UTC)    
Mesaj konusu: resim

benle irtibarta geçersen vaerebilirim
www.tasarims.tr.gg
Mesaj07.12.2008, 18:46 (UTC)    
Mesaj konusu: resim

benle irtibarta geçersen vaerebilirim
www.tasarims.tr.gg
Mesaj07.12.2008, 18:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.cssmenumaker.com adresindeki menüleri sitenize nasıl uygulayacağınız burada anlatılmaktadır. http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=60096 Wink
Mesaj07.12.2008, 20:00 (UTC)    
Mesaj konusu: ss

Siteye Link Vermek Yasak..
______________
Mesaj07.12.2008, 20:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ss

hazir-htmlkod yazmış:
Siteye Link Vermek Yasak..

Bu tür linkler yasak değil Wink
Mesaj07.12.2008, 21:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:

<div id = "sabit_menu" style = "padding:1%;margin-left:20%;margin-right:20%;position:fixed;_position:absolute;_top:expression(eval(document.body.scrollTop));>
<a href = "Link 1"><img src = "http://img.webme.com/pic/c/ckpweb/anasayfa_ico.png" border = "0" width="100" height="100"></a>
<a href = "Link 2"><img src = "http://img.webme.com/pic/c/ckpweb/news_ico.png"border = "0"width="100" height="100"></a>
<a href = "Link 3"><img src = "http://img.webme.com/pic/c/ckpweb/video_ico.png"border = "0"width="100" height="100"></a>
<a href = "Link 4"><img src = "http://img.webme.com/pic/c/ckpweb/search_ico.png"border = "0"width="100" height="100"></a>
<a href = "Link 5"><img src = "http://img.webme.com/pic/c/ckpweb/guestbook_ico.png"border = "0"width="100" height="100"></a>
<a href = "Link 6"><img src = "http://img.webme.com/pic/c/ckpweb/uye_ico.png"border = "0"width="100" height="100"></a>
</div>
Mesaj07.12.2008, 21:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım css kullanmayı biliyorsan istersen menüye kendi fotorafını bile koyabilirsin iyice araştırve css öğren sitemdeki menüleri bn paintten yaptım css çok zor birşey de değil kısa zamanda öğrene bilirsin fakat uğraşmak istemiyorsan sn bilirsin.

www.diskoking.tr.gg
Mesaj09.12.2008, 10:31 (UTC)    
Mesaj konusu: css

css nin önü açık kullanmayı bilirsen bişeyler bcrbilirsin
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu