Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj07.01.2009, 14:54 (UTC)    
Mesaj konusu: sayfa yükleniyor...

arkadaşlar çoktandır sayfa yükleniyor kodu arıyorum forumda bu konuyla ilgili birçok konu açılıyor ve kodlar veriliyor o kodları t.üstüne ekliyorum ama olmuyor örneğin http://reklam-center.tr.gg/ bu sitede syafa yükleniyor yazıyor onun gibi çalışan bir kod istiyorum aranızda verebilecek olan varmı?
______________
Tr.gg'nin gladiatus ile ilgili en faydalı sitesi http://the-ottomanss.tr.gg:mrgreen:


_______________________________________________________
Mesaj07.01.2009, 15:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Buyrun;
Kod:
<SCRIPT language=VBScript>
<!--

Dim Bar, Line, SP
Bar = 0
Line = "|"
sP = 100

Function Window_onLoad()
Bar = 95
sP = 10
END Function

Function Count()
If Bar < 100 Then
Bar = Bar + 1
Window.Status = "Yükleniyor: " & Bar & "%" & " " & String(Bar, Line)
setTimeout "Count()", SP
Else
Window.Status = "Yükleme Bitti"
Document.Body.Style.Display = ""
End If
End Function

Call Count()

-->
</SCRIPT>

Kod Arşivimizde bunu Buldum bı dnee ıstersen
______________
Mesaj07.01.2009, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

maalesef bu da çalışmadı :S
______________
Tr.gg'nin gladiatus ile ilgili en faydalı sitesi http://the-ottomanss.tr.gg:mrgreen:


_______________________________________________________
Mesaj07.01.2009, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunu dene kardeş denedim çalışıyor Wink

Kod:
<style type="text/css"><!-- #loading{width:200px;height:100px;position:absolute;left:50%;top:50%;margin-top:-50px;margin-left:-100px;text-align:center}--></style>
<script type="text/javascript"><!--
<!--
<!--
<!--
document.write('<div id="loading" align="center"><table border="0" width="215" height="80" id="table1"><tr><td background="http://www.kralindir.com/images/load_bg.gif"><p align="center"><font color="#FFFFFF" size="2" face="verdana">Sayfa Yükleniyor Bekleyiniz</font></p><center><img border="0" src="http://www.kralindir.com/images/loading.gif" width="76" height="8"></center></td></tr></table></div>');window.onload=function(){document.getElementById("loading").style.display="none";}//-->
</script>

______________
Mesaj07.01.2009, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu: a

Arkadasım Buyur O Sitenin Kaynagında ALdıgım Kod Bunun Calısması Lazım

Kod:


<style type="text/css"><!-- #loading{width:200px;height:100px;position:absolute;left:50%;top:50%;margin-top:-50px;margin-left:-100px;text-align:center}--></style>
<script type="text/javascript"><!--
<!--
<!--
<!--
document.write('<div id="loading" align="center"><table border="0" width="215" height="80" id="table1"><tr><td background="http://www.kralindir.com/images/load_bg.gif"><p align="center"><font color="#FFFFFF" size="2" face="verdana">Sayfa Yükleniyor Bekleyiniz</font></p><center><img border="0" src="http://www.kralindir.com/images/loading.gif" width="76" height="8"></center></td></tr></table></div>');window.onload=function(){document.getElementById("loading").style.display="none";}//-->
</script>


    <style type="text/css">body{ background-image: url("http://www.ekleyukle.com/images/nvzay8jdyypd30lpcv4p.jpg");</style>


______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj07.01.2009, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: a

kefkir yazmış:
Arkadasım Buyur O Sitenin Kaynagında ALdıgım Kod Bunun Calısması Lazım

Kod:


<style type="text/css"><!-- #loading{width:200px;height:100px;position:absolute;left:50%;top:50%;margin-top:-50px;margin-left:-100px;text-align:center}--></style>
<script type="text/javascript"><!--
<!--
<!--
<!--
document.write('<div id="loading" align="center"><table border="0" width="215" height="80" id="table1"><tr><td background="http://www.kralindir.com/images/load_bg.gif"><p align="center"><font color="#FFFFFF" size="2" face="verdana">Sayfa Yükleniyor Bekleyiniz</font></p><center><img border="0" src="http://www.kralindir.com/images/loading.gif" width="76" height="8"></center></td></tr></table></div>');window.onload=function(){document.getElementById("loading").style.display="none";}//-->
</script>


    <style type="text/css">body{ background-image: url("http://www.ekleyukle.com/images/nvzay8jdyypd30lpcv4p.jpg");</style>




Benim verdiğim kodla aynı kardeş

______________
Mesaj07.01.2009, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu: a

Kardes Ben DuzenLerken Sen Gondermısın Kusura Bakma
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj07.01.2009, 16:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam kardeş anladım zaten Smile
______________
Mesaj07.01.2009, 17:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

@kod-dunyasi.tr.gg @kefkir.tr.gg

arkadaşlarım çok teşekkürler valla oldu eğer bi şeye ihtiyacınız olursa hemen söyleyin elimden ne gelirse yaparım Mr. Green
______________
Tr.gg'nin gladiatus ile ilgili en faydalı sitesi http://the-ottomanss.tr.gg:mrgreen:


_______________________________________________________
Mesaj07.01.2009, 19:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben teşekkür ederim kardeşim Wink

İyi Çalışmalar
Kolay Gelsin

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu