Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.01.2009, 07:40 (UTC)    
Mesaj konusu: Sıteme Chat nasıl eklerım.. XAT harıc. Cbox blastchat..gıbı

SElamlar mrb arkadaslar bana yardımcı olabılırmısnız.. ben sıteme chat kutusu eklemek ıstıyorum xat harıc .. CBOX VE BLASTCHAT varmıs bunlardan bırısının kurmasını bılen varmı..?? tsk ler sımdıden yardımlarınız ııcn.. Exclamation
Mesaj09.01.2009, 07:56 (UTC)    
Mesaj konusu: a

Anlatmaya Çalıstım Arkadasım İnş Yaparsın İlk Bas cbox.ws Adresine Giriş Yapıyoruz



Üye Olduktan Sonra Mail Adresimize Bir E Posta Geliyor Onu Açıyoruz Ve İçinden Resimdeki Linke Tıklıyoruz



Ve Sonra İşde Kod




Not : Eger Kod Gelmesse Üye Girişinizi Yapıp Linke Oyle Tıklayın Wink

İyi Çalısmalar

______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj09.01.2009, 08:11 (UTC)    
Mesaj konusu: tsk ederım

yaptım... SAoLLL yardımların ıcın..
Mesaj09.01.2009, 09:39 (UTC)    
Mesaj konusu: bs

Paylaşım için teşekkürler Wink
______________
Site Sahibi DjYıldırım Soylupinar
Mesaj09.01.2009, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu: a

Rica Ederim Sizde Saolun
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj09.01.2009, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu: tv li chat

Kod:
<div align="center">

<script src="http://static.mogulus.com/scripts/playerv2.js?channel=turkmedyam&layout=playerEmbedDefault&backgroundColor=0x000000&backgroundAlpha=1&backgroundGradientStrength=0&chromeColor=0x000000&headerBarGlossEnabled=true&controlBarGlossEnabled=true&chatInputGlossEnabled=false&uiWhite=true&uiAlpha=0.5&uiSelectedAlpha=1&dropShadowEnabled=true&dropShadowHorizontalDistance=10&dropShadowVerticalDistance=10&paddingLeft=10&paddingRight=10&paddingTop=10&paddingBottom=10&cornerRadius=3&backToDirectoryURL=null&bannerURL=null&bannerText=null&bannerWidth=320&bannerHeight=50&showViewers=true&embedEnabled=true&chatEnabled=true&onDemandEnabled=true&programGuideEnabled=false&fullScreenEnabled=true&reportAbuseEnabled=false&gridEnabled=false&initialIsOn=true&initialIsMute=false&initialVolume=10&contentId=null&initThumbUrl=null&playeraspectwidth=4&playeraspectheight=3&width=400&height=400&wmode=window" type="text/javascript"></script>
</div>
<center>

______________
Mesaj08.06.2009, 11:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodu nereye eklicez yha bilen yokmuu Embarassed Embarassed kodu nereye ekicez ?
Mesaj09.06.2009, 21:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kullanacağı Yere Very Happy
______________

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu