Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj20.01.2009, 14:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Siteme Nasıl Mouse Kod U Ekleme??

Arkadaslar Ben Siteme Nasıl Mouse Kodu Ekliyeceyim Kodlari Elimde Nereye Ekliyeceyimi Bilmiyorum. Yardım Pls..
______________
Deagles48
Mesaj20.01.2009, 15:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

sabit başlıklarda inceleyiniz...
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25707
______________
Mesaj20.01.2009, 16:53 (UTC)    
Mesaj konusu: cevap

Arkadaşım alttaki mouse kodlarını kopyala sonra . tasarım bölümünden gelişmiş ayarlar ve oradan içerik bölümüne yapıştır

ŞİMŞEKLİ MOUSE KODU :
Kod:
<style type="text/css"><STYLE TYPE="text/css">p {align=justify}
BODY{cursor: url(http://files.bum-files.com/Files/Cursors/page1/blue_lightning.ani);}
a {cursor: url(http://files.bum-files.com/Files/Cursors/page1/blue_lightning.ani);}
</style><b style="position:absolute;left:0px;top:90px;font-family:verdana;font-size:8pt;">
<a href="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com"><img src="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif"/></a></b>


MAVİ ÜÇGEN ŞEKLİNDE MOUSE KODU

Kod:
<style type="text/css"><STYLE TYPE="text/css">p {align=justify}
BODY{cursor: url(http://files.bum-files.com/Files/Cursors/page1/mouse.ani);}
a {cursor: url(http://files.bum-files.com/Files/Cursors/page1/mouse.ani);}
</style><b style="position:absolute;left:0px;top:90px;font-family:verdana;font-size:8pt;">
<a href="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com"><img src="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif"/></a></b>


GERİ SAYIM MOUSE KODU

Kod:
<style type="text/css"><STYLE TYPE="text/css">p {align=justify}
BODY{cursor: url(http://files.bum-files.com/Files/Cursors/page2/321.ani);}
a {cursor: url(http://files.bum-files.com/Files/Cursors/page2/321.ani);}
</style><b style="position:absolute;left:0px;top:90px;font-family:verdana;font-size:8pt;">
<a href="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com"><img src="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif"/></a></b>

______________

Mesaj20.01.2009, 18:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Cok Saol kerars Kardeşim
______________
Deagles48
Mesaj20.01.2009, 22:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

içerik bölümü nere oluyor ?
______________
<embed src="http://widget.bigoo.ws/generators/banner-maker/show.swf?baseURL=http://widget.bigoo.ws/generators/banner-maker/&clickURL=http://www.bigoo.ws/&clickLABEL=bigoo.ws&url=http://basketbol-kurs.tr.gg/Ana-Sayfa.htm&txt=BASKETBOL%2DKURS%0D&card=http://widget.bigoo.ws/generators/banner-maker//banner_images/print/7.jpg&tc=16763904&sc=0&font=http://widget.bigoo.ws/generators/banner-maker/fonts/plainn_lib20.swf&tr=0&ts=105&tx=0&ty=0&glitter=0&rounded=1&bevel=1&sepia=0&theme=http://widget.bigoo.ws/generators/banner-maker/themes/star3.swf&theme_al=100" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="468" height="60" name="show" align="middle" allowScriptAccess="always" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"/>
Mesaj20.01.2009, 22:30 (UTC)    
Mesaj konusu: s.a

tasarımada eklersen olur
______________
Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker
Mesaj22.01.2009, 21:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: s.a

toplistkod yazmış:
tasarımada eklersen olur


ya pardon ama ben ekledim fakat olmadi:s
Mesaj22.01.2009, 21:32 (UTC)    
Mesaj konusu: s.a

bu kodu tasarımın uzerıne ekle
Kod:
<style type="text/css"><STYLE TYPE="text/css">p {align=justify}
BODY{cursor: url(http://files.bum-files.com/Files/Cursors/page1/mouse.ani);}
a {cursor: url(http://files.bum-files.com/Files/Cursors/page1/mouse.ani);}
</style><b style="position:absolute;left:0px;top:90px;font-family:verdana;font-size:8pt;">
<a href="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com"><img src="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif"/></a></b>

______________
Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker
Mesaj22.01.2009, 22:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: s.a

toplistkod yazmış:
bu kodu tasarımın uzerıne ekle
Kod:
<style type="text/css"><STYLE TYPE="text/css">p {align=justify}
BODY{cursor: url(http://files.bum-files.com/Files/Cursors/page1/mouse.ani);}
a {cursor: url(http://files.bum-files.com/Files/Cursors/page1/mouse.ani);}
</style><b style="position:absolute;left:0px;top:90px;font-family:verdana;font-size:8pt;">
<a href="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com" _fcksavedurl="http://www.bum-files.com"><img src="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif" _fcksavedurl="http://files.bum-files.com/Files/Cursors/cursorslogo.gif"/></a></b>


abicim valla yaptim olmadi... sadece sol tarafta cursors diye bi sey cikti, sanirim reklam :S

bi de mouse kodlari nereye yazilacak sana zahmet elin degmisken sunu da bi cevaplandir da bilgilendiriver yaa:S

tskkurler simdiden..
Mesaj23.01.2009, 10:44 (UTC)    
Mesaj konusu: cevap

bassteamfm yazmış:
Cok Saol kerars Kardeşim

Birşey değil birader
______________

Mesaj23.01.2009, 11:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

şöyle örnek bir kod yazayım:
<style type="text/css">
img{cursor:url('http://adres.com/cursor.ico')}
a{cursor:url('http://adres.com/cursor.ico')}
</style>
Mesaj23.01.2009, 11:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Selamlar!..

basketbol-kurs lütfen imzanı değiştir... Wink
______________
TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN)
Mesaj23.01.2009, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

webkoloji yazmış:
şöyle örnek bir kod yazayım:
<style type="text/css">
img{cursor:url('http://adres.com/cursor.ico')}
a{cursor:url('http://adres.com/cursor.ico')}
</style>


yok sorun bu degil, sorun kodu nereye yazacagim.. tam olarak nereye yazacagimdan emin degilim, soylenen yere yaziyorum ama olmuyo.. sanirim bazi ayarlar falan yapilmasi lazim ama cozemedim:S
yani dogru yere mi yazmiyorum yoksa yapilmasi gereken ayarlari mi yapmiyorum onu bilemiyorum...
Mesaj24.01.2009, 03:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

baslığın üstündeki yazı bölümüne eklemeyi dene
Mesaj24.01.2009, 17:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

webkoloji yazmış:
baslığın üstündeki yazı bölümüne eklemeyi dene


yok kardes yok :S onu da denedim, simdi yine denedim ama olmuyo :S Sad Sad


nedir sorun anlayamadim bi turlu Sad
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu