Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj18.03.2009, 17:32 (UTC)    
Mesaj konusu: site içinde açılan kapat düğmesi olan pencere kodu aciilll

Arkadaşlar

site içinde açılan kapat düğmesi olan pencere kodu aciilll lazım

Şimdiden teşekkürler...
Mesaj18.03.2009, 17:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<p><img style="width: 70px; height: 53px" height="71" alt="" width="54" border="0" src="http://img.webme.com/pic/w/well-come-to-hell/sayfakapat.png" /></p>


Wink
______________
Mesaj18.03.2009, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanırımm vistadaki kapt kodunu diyosun onu hackerfriende soracaksın
Mesaj19.03.2009, 17:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayır arkadaşlar ben reklam atmak için hackerfrienddeki gibi sayfaya inen bu gün şanslı gününüzdesiniz yazan gibi bi pencere istiyorumm...
Mesaj19.03.2009, 17:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Kodu paylasıyorum hazırlayan hackerfriend

1. Adım
Kod:

<style type="text/css"> <!--
#sponsorAdDiv {position:absolute; height:1; width:1px; top:0; left:0;}
--> </style>  <script type="text/javascript">
/Kefkir.tr.gg******************************************
* DHTML Ad Box (By Matt Gabbert at http://www.nolag.com)
* Visit http://www.dynamicdrive.com/ for full script
* This notice must stay intact for use
* Bu kodu hackerfriend.ile.biz adresinden indirdiniz
******************************************/
adTime=10;  // seconds ad reminder is shown
chanceAd=1; // ad will be shown 1 in X times (put 1 for everytime)
var ns=(document.layers);
var ie=(document.all);
var w3=(document.getElementById && !ie);
var calunit=ns? "" : "px"
adCount=0;
function initAd(){
if(!ns && !ie && !w3) return;
if(ie)      adDiv=eval('document.all.sponsorAdDiv.style');
else if(ns)   adDiv=eval('document.layers["sponsorAdDiv"]');
else if(w3)   adDiv=eval('document.getElementById("sponsorAdDiv").style');
randAd=Math.ceil(Math.random()*chanceAd);
if (ie||w3)
adDiv.visibility="visible";
else
adDiv.visibility ="show";
if(randAd==1) showAd();
}
function showAd(){
if(adCount<adTime*10){adCount+=1;
if (ie){documentWidth  =truebody().offsetWidth/2+truebody().scrollLeft-20;
documentHeight =truebody().offsetHeight/2+truebody().scrollTop-20;}
else if (ns){documentWidth=window.innerWidth/2+window.pageXOffset-20;
documentHeight=window.innerHeight/2+window.pageYOffset-20;}
else if (w3){documentWidth=self.innerWidth/2+window.pageXOffset-20;
documentHeight=self.innerHeight/2+window.pageYOffset-20;}
adDiv.left=documentWidth-200+calunit;adDiv.top =documentHeight-200+calunit;
setTimeout("showAd()",100);}else closeAd();
}
function closeAd(){
if (ie||w3)
adDiv.display="none";
else
adDiv.visibility ="hide";
}
function truebody(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
onload=initAd;
//End-->
</script> <div id="sponsorAdDiv" style="visibility:hidden"> <table width="450px" height="350px" bgcolor="#008000"><tr><td> <table width="445px" height="345px" bgcolor="#F0FFF0"><tr><td align="center" valign="middle">  <!--*****EDIT THIS MESSAGE*****-->


2. Adım
Kod:
MESAJINIZ BURADA OLACAK.
DİLERSENİZ BİÇİMLENDİRİLMİŞ HTML KODU DA BURAYA YAPIŞTIRABİLİRSİNİZ.www.kefkir.tr.gg


3.Adım
Kod:
<!--*****EDIT THE ABOVE MESSAGE*****--> </td></tr></table></td></tr></table> </div> kefkir.tr.gg....
<!--*****EDIT THE ABOVE MESSAGE*****--> </td></tr></table></td></tr></table> </div> kekfir.tr.gg.........
Kod:


Kodu Tasarımın üzerindeki yazı kutucuguna ekleyiniz...

iyi çalışmalar :P

______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu