Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.04.2009, 17:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Kullanıcı Girşi Herkes Baksın YARDIm


şimdi ben yukardada görrdüğünüz gibi forum girişini sitemde başka bir yerde daha yukardaki resimde altta olan giriş gibi yapmak istiyorum bu mümkünmü FORUM GİRİŞİ için Wink bi yardım lütfen acill

kayıtlı değilmisin bölümünü yaptım beni hatorla mecbur değil onu kaldırabilirim ama yukardaki girişte GİRİŞe tıkladınmı yanlış oluyo Sad
______________




Mesaj05.04.2009, 17:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

malesef orayı değiştiremezsiniz
______________
Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır
Mesaj05.04.2009, 17:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben değiştirmiycem zaten o kalcak ayrıca başka bir sayfada forum girişi adı altında sağ tarafta giriş yaptırcam Question
______________




Mesaj05.04.2009, 18:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

bi yardım edin kimse yokmu Question:Cry:
______________




Mesaj05.04.2009, 18:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

söle yapabilirsin iframe kodu ile çekebilirsin oraya ama tasarım ayarlarına yapıştırdıgın tüm kodlar okunur yani çok kötü durur
______________
(sorunun Varsa foruma başvur cevap alamadın PM aT) OK
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj05.04.2009, 19:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

nası olccak
______________




Mesaj05.04.2009, 19:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<iframe name="iframe" src="Buraya Sayfanin adresi gelecek" width="470" height="470" marginwidth="1" marginheight="1" scrolling="no" align="absmiddle" border="0" frameborder="0">


bu kodu kendine göre düzenle istedigin yere yapıştır
______________
(sorunun Varsa foruma başvur cevap alamadın PM aT) OK
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj05.04.2009, 19:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

galba sen yanlış anladın benim demek istediğim bedava-sitemin extralarıındaki foruma giriş kısmını fazladn
biryede daha yapma resimde olduğu gibi Wink
______________




Mesaj05.04.2009, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım bunu burda yapa bilirmisin bilmyorum ama yani cpanel olmadan yada pelsek nasıl yapacağını bilmiyorum ama ben yinede php için anlatarak html olarka sana üyelik formu ve bu form anasıl girileceği hakkında kod yazayım ama dediğim gibi SQL olmadan nasıl yaparsın bilmem

Şimdi Bize Neler Gerekli? Mantık şu:
1-) Üyelerin Kayıtlarının Tutulduğu bir Database...
Tabikide Biz MySQL Kullanacaz...
2-) Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Gibi bir Database Bağlantı Dosyamız..
3-) Üyeler'in kaydolması için Kayıt Formu
4-) Üyelerin Hesaplarına giriş yapabilmesi için giriş formu
5-) Tabikide Bir index...


bu sitelerde işine yaramasada yinede oluşturalım SQL mizi

İlk Önce Bize Gerekli Olan SQL'umuzu oluşturalım...
Kod:
CREATE TABLE uye (
id smallint(6) NOT NULL auto_increment,
ad varchar(20) NOT NULL default '',
kullaniciadi varchar(20) NOT NULL default '',
sifre varchar(20) NOT NULL default '',
email varchar(20) NOT NULL default '',
hakkimda text NOT NULL,
PRIMARY KEY (id)
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO uye VALUES (1, 'Çağrı', 'Çağrı', '12345', 'sanane( at )banane.com', 'Scriptimizin 1.Üyesi');
Yukarda Gördüklerinizi Biraz Açıklayayım...
"CREATE TABLE" ile tablolarımızı phpmyadminde oluşturduk...
id=üye numarası,ad=üye adı,kullanici adi=üyenin kullanıcı adı vsvsvs bilgileri database'imizde tutmamıza yarayacak tablolar..

Database'imizi oluşturduk,tabi siz istediğiniz kadar özellik ekleyebilirsiniz...ama üyelik formunda (bkz.üyelik formu,aşağıda) değişiklik yapmanız gerek...

Şimdi,bu SQL'u PHP dosyalarımıza bağlamamız gerek,ki birazdan kullanacağımız sorgular çalışsın... bunun içinde bir db_ayar.php dosyası yapalım... ve içine Linkler sadece üyelere.... Üye ol] anlattığım sistem gibi SQL'a bağlanalım...

db_ayar.php dosyamızı bir metin editörü ile açın...
ve Şu kodları yerleştirin...
Kod:
<?php
$host = "localhost";
$mysqladi = "mysql_kullaniciadi";
$mysqlsifre ="mysql_sifreniz";
$db = "veritabani_adi";
@mysql_connect ("$host", "$mysqladi", "$mysqlsifre") or die ("MySql Baglantisinda Hata");
@mysql_select_db ("$db") or die ("Üye Veritabanina Baglanilamadi");
?>
Eveet..bu dosyamızı diğer PHP dosyalarımıza include ederek SQL ile bağlantıyı kurmuş olacağız..

----------------------------------------burdan sonrakiler senin istediklerindir ----------------------

Şimdi,Bir Üyelik Formu oluşturalım..
bunu oluşturmadan çalışacağını sanmıyorum

=====istemiş olduğun üyelik girişi için giriş formu bu arkadaşım ==============
Kod:

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<title>Yeni Üye Kaydı</title>
</head>

<body>
<center>
<table border="1" cellspacing="1" style="border:1.5pt solid #0000FF;" width="28%" id="AutoNumber1" height="2" fpstyle="6,011111100">
<tr>
<td width="100%" colspan="2" height="18" style="border-bottom:1.5pt solid black; font-weight: bold; color: white; background-color: #000000; border-left-style:none; border-right-style:none; border-top-style:none">
<p align="center"><b><font color="#0000FF" face="Verdana">Üye Kaydı</font></b></td>
</tr>
<tr>
<td width="25%" height="22" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">Adı</td>
<td width="75%" height="22" style="color: navy; border-style: none; background-color: silver"><form action="kayit_tamamla.php" method="post">&nbsp;&nbsp; <input type="text" name="ad" id="ad" size="20"></td>
</tr>
<tr>
<td width="25%" height="22" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">
Üye Adı</td>
<td width="75%" height="22" style="color: navy; border-style: none; background-color: silver">&nbsp; &nbsp;<input type="text" name="kullaniciadi" id="kullaniciadi" size="20"></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%" height="1" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">
<p align="left">Şifre</td>
<td width="50%" height="1" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">
&nbsp;&nbsp; <input type="password" name="sifre" id="sifre" size="20"></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%" height="0" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">
E-Posta</td>
<td width="50%" height="0" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">
&nbsp;&nbsp; <input type="text" name="posta" id="posta" size="20"></td>
</tr>
<tr>
<td width="50%" height="0" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">
Hakkımda</td>
<td width="50%" height="0" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">
&nbsp;<p>
<textarea rows="7" name="hakkimda" cols="20"></textarea></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td width="100%" colspan="2" height="0" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">
<p align="center"><input type="submit" value="Gönder" name="B1"></form></td>
</tr>
</table>
</center>
</body>

</html>

Eveet..Burda Ne Yapmış Olduk? Üye Kayıt Formunu Oluşturduk...Yukardaki kodlarda kaydolmak isteyen üyeye;
Adını,Şifresini,Epostasını ve Basit bir Hakkında textbox'larıyla doldurmasını istedik....
Tabi bunu sadece html kodlarıyla yaptık...şimdi bu kodları alın ve kayit.php diye bir dosya oluşturup içine yapıştırın...Kaydolmak isteyen kişileri bu sayfaya yönlendireceksiniz...örn: http://www.hackalbeyazim.org/forum gibii..
Durun!...Daha kaydolma işlemi bitmedi...
Formu oluşturduk...Ama SQL'a kaydettikmi? hayır...
e ozaman Cânım PHP'yi kullanarak bu Formdaki bilgileri database'imize kaydedelim...

Şimdi kayit_tamamla.php adlı bir dosya oluşturalım..Dikkat ettiyseniz formdada kayit_tamamla.php dosyamızı kullandık?Neden peki? işte asıl çözlüecek nokta bu...
form=action ile formdaki bilgilerimizi kayit_tamamla.php ye gönderdik..ve şimdi kullanacağımız bu kodlarla o bilgileri database'e yazacağız...
işte kayit_tamamla.php için gerekli kodlar:
Kod:
<?php

$ad = $_POST['ad'];
$kullaniciadi = $_POST['kullaniciadi'];
$sifre = $_POST['sifre'];
$posta = $_POST['posta'];

if(empty($ad)){
echo("<center><b>Adınızı Yazmadınız. Lütfen Geri Dönüp Doldurunuz.</b></center>");
}elseif(empty($kullaniciadi)){
echo("<center><b>Kullanıcı Adınızı Yazmadınız. Lütfen Geri Dönüp Doldurunuz.</b></center>");
}elseif(empty($sifre)){
echo("<center><b>Şifrenizi Yazmadınız. Lütfen Geri Dönüp Doldurunuz.</b></center>");
}elseif(empty($posta)){
echo("<center><b>E-Postanızı Yazmadınız. Lütfen Geri Dönüp Doldurunuz.</b></center>");
}else{
include("db_ayar.php");
$sql = "insert into uye (ad, kullaniciadi, sifre, email, hakkimda)
values ('$ad', '$kullaniciadi', '$sifre', '$posta', '$hakkimda')";
$kayit = mysql_query($sql);
}
if (isset ($kayit)){
echo "Üye Kaydınız Yapılmıştır";
}
else {
echo "Kayıt Başarısız sanane( at )banane.com adresinden iletişime geçin";
}
?>
Eveet...Şimdi Bir Püff Nokta daha;dikkat ettiyseniz db_ayar.php dosyasını kayit_tamamla.php dosyamızda include ettik..
neden? diye sorarsanız hemen söyleyim,bu PHP dosyamızda formdan gelen bilgileri database'imize kaydetmeyecekmiyiz?evet...ozaman bizim önceden oluşturduğumuz DB ile bağlantı kurmamız gerek değilmi? evet...işte biz o bağlantıyı yukarda db_ayar.php ile kurmadıkmı?ben bu PHP'yi seviyorum...


Buraya Kadar Neler Yaptık Bi Hatırlayalım...
*Önce Bir SQL oluşturduk: ki üyelerimizin kaydını tutalım diye
*Sonra PHP dosyalarımızı bu SQL ile bağlantı kurdurmak için bir db_ayar.php dosyası oluşturduk..
*Daha Sonra üyelerimizin kaydolması için bir Form oluşturduk
*Bu Formdaki Bilgileri Database'e yazdırmak için bir kayit dosyasını PHP ile oluşturduk....

Yarısı Gitmiş...Azı Kalmış....
Bundan Sonrası Kolay...

Şimdi Gelelim Üyeler Sisteme Nasıl Giriş Yapacak?
Bunun için Bir Form Sayfası Daha Oluşturalım ve ismini giris.php verelim...giris.php nin içine şu kodları yerleştirin:

==================buda üyelerin ğiriş kodları arkadaş==================
Kod:

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<title>Üye Girişi</title>
</head>

<body>
<center>
<?php
if (!$hata =="") {
echo "<font face=\"verdana\" size=\"2\" color=\"#800000\"><b>Giriş Sırasında Hata Oluştu</b><br>";
echo "Şifre veya Kullanıcı Adı Yanlış. Tekrar Deneyin<br>";
}
?>
</center>
<center>
<form action="giris_tamamla.php" method="post">
<table border="1" cellspacing="1" style="border:1.5pt solid #0000FF; " width="28%" id="AutoNumber1" height="2" fpstyle="6,011111100">
<tr>
<td width="100%" colspan="2" height="18" style="border-bottom:1.5pt solid black; font-weight: bold; color: white; background-color: #000000; border-left-style:none; border-right-style:none; border-top-style:none">
<p align="center"><b><font color="#0000FF" face="Verdana">Üye Girişi</font></b></td>
</tr>
<tr>
<td width="25%" height="22" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">Üye Adı</td>
<td width="75%" height="22" style="color: navy; border-style: none; background-color: silver">&nbsp;&nbsp; <input type="text" name="kullaniciadi" size="20"></td>
</tr>
<tr>
<td width="25%" height="22" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">Şifre</td>
<td width="75%" height="22" style="color: navy; border-style: none; background-color: silver">&nbsp;&nbsp; <input type="password" name="sifre" size="20"></td>
</tr>
<tr>
<td width="100%" colspan="2" height="1" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">
<p align="center"><input type="submit" value="Gönder"></td>
</tr>
</table>
</form>
</center>
</body>

</html>



Bu Formda üyemizde Kullanıcı Adını ve Şifresini Yazmasını istedik...ve Gönder butonuna bastığında giris_tamamla.php dosyasına gitmesini sağladık...
ee giris_tamamla.php dosyası nerde?oluşturmadıkki?
biraz sabır şimdi oraya geldik işte...

Yukardaki Formdaki bilgileri Db mize Göre Sorgulayıp üyenin girişini sağlayacak veya reddecek bir giris_tamamla.php dosyası yapalım şimdi...aşağıdaki kodları giris_tamamla.php dosyası oluşturup içine yapıştırın...
Kod:
<?php

$kullaniciadi = $_POST['kullaniciadi'];
$sifre = $_POST['sifre'];


if ((!$kullaniciadi =="") and (!$sifre =="")) {
include("db_ayar.php");
$sql = "select * from uye where kullaniciadi='$kullaniciadi' and sifre='$sifre' ";
$kontrol = mysql_query($sql);
$kayitsayisi = mysql_num_rows($kontrol);
if ($kayitsayisi == "0") {
header ("Location: giris.php?hata=yes");
} else {
$kontrol_ok = mysql_fetch_array($kontrol);
setcookie ("kullanici", "$kontrol_ok[kullaniciadi]");
header ("Location: uye_panel.php");
}
}
else {
header ("Location: giris.php?hata=yes");
}
?>
...Gördüğünüz Gibi db_ayar.php dosyasını buradada kullandık...
Yalnız Şu Soruyu Sorabilirsiniz....uye_panel.php Dosyasıda ne oluyor?? Tabikide üye giriş yaptıktan sonraki görünecek olan panel,yada sayfa...



Şimdi O üye_panel.php sayfasına gelelim...Ben aşağıdaki kodları kullandım,tabi siz daha farklı şeylerde kullanabilirsiniz...
Kod:
<?php
if (isset($_REQUEST["kullanici"])) {
include("ayar.php");
$sql = ("select * from uye");
}
else {
header ("Location: uyari.html");
}
?>
<a href="cikis.php">Çıkış
<? echo $_REQUEST["kullanici"]; ?>
<html>
<head>
<title>BİSMİLLAH</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
</head>
<body>
<table border="0" width="80%">
<tr>
<center>
<h1>Üye Girişi Yaptığınız İçin Bu Sayfaya Ulaşabiliyorsunuz</h1>
</center>
</tr>
</table>
</body>
Eveet...Bitti...
demiyecem tabiki...

Şimdi Birileri bu Sayfaya izinsiz girmeye çalıştı diyelim...yukarda kullandığımız
Kod:
<?php
if (isset($_REQUEST["kullanici"])) {
include("db_ayar.php");
$sql = ("select * from uye");
}
else {
header ("Location: uyari.html");
}
?>
.
bir uyari.html sayfası oluşturalım ve karşılacakları sayfayı hazırlayalım...herhangi bir html sayfası olabilir,sadece içeriğinde kayıt olmadan bu sayfaya girecek olan kişilere uyarı mahiyetinde bir sayfa olsun... ben aşağıdaki gibi bişey yaptım...
Kod:
<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<title>Dersler.Org</title>
</head>

<body>

<p>&nbsp;</p>
<p align="center"><font color="#800000"><b>ÜYELERİMİZE ÖZEL SAYFAYA ULAŞMAYA
ÇALIŞIYORSUNUZ!!!</b></font></p>
<p align="center"><font color="#800000"><b>
<a href="giris.php" style="text-decoration: none">GİRİŞ YAPIN</a></b></font></p>
<p align="center"><font color="#800000"><b>YADA</b></font></p>
<p align="center"><font color="#800000"><b>
<a href="kayit.php" style="text-decoration: none">KAYIT OLUN</a></b></font></p>

</body>

</html>
Eveet,bu Uyarımızıda Verdik...
Peki ya sisteme üye olan kişiler nasıl Çıkış Yapacaklar?
Bu Soruyuda Şu Kodları Kullanarak Halledelim ve Konumuzu Bitirelim..
Kod:
<?php
setcookie ("kullanici", "", time() - 360000);
header ("Location: index.php");
?>
bu kodlarıda cikis.php olarak bir dosyaya kaydedin..
böylece üyeleriniz cikis.php dosyasını kullanarak çıkış yapabilir...


.Şimdi Bu anlatımımı kullanarak,hazırlamış olduğunuz html sayfalarına bilr üyelik bölümü ekleyebilirsiniz...formları ben php olarak yapın dedim (örn: kayit.php,giris.php) ama form sayfalarını html yapsanızda farkeden bişey olmayacaktır..



umarım mantığı anlamışsınızdır takıldığınız yerde iletişime geçe bilirsiniz sunum içerisinde örnek olarak verdiğim site kusura bakmayın reklam değil emeğe olan saygı mahiyetindeydi selametle iletişim adreslerim aşağıdadır

dikkat_25( at )hotmail.com
osmanpasa( at )hackalbeyazim.org
Mesaj05.04.2009, 19:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

allah razı olsun ama ben extralardaki foruma girişi istiyorum yani bu kadar gerek yok sanırsam benim istediğim ekstralardaki foruma girdiğinde

K.ADI---SİFRE---GİRİŞ in ana sayfada

K.ADI
SIFRE
GİRİŞ

zaten en yukarda resimdede var Wink
______________




Mesaj05.04.2009, 19:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

=================Buyur arkadaşım istediğin kodlar==================

Kod:

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<title>Üye Girişi</title>
</head>

<body>
<center>
<?php
if (!$hata =="") {
echo "<font face=\"verdana\" size=\"2\" color=\"#800000\"><b>Giriş Sırasında Hata Oluştu</b><br>";
echo "Şifre veya Kullanıcı Adı Yanlış. Tekrar Deneyin<br>";
}
?>
</center>
<center>
<form action="giris_tamamla.php" method="post">
<table border="1" cellspacing="1" style="border:1.5pt solid #0000FF; " width="28%" id="AutoNumber1" height="2" fpstyle="6,011111100">
<tr>
<td width="100%" colspan="2" height="18" style="border-bottom:1.5pt solid black; font-weight: bold; color: white; background-color: #000000; border-left-style:none; border-right-style:none; border-top-style:none">
<p align="center"><b><font color="#0000FF" face="Verdana">Üye Girişi</font></b></td>
</tr>
<tr>
<td width="25%" height="22" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">Üye Adı</td>
<td width="75%" height="22" style="color: navy; border-style: none; background-color: silver">&nbsp;&nbsp; <input type="text" name="kullaniciadi" size="20"></td>
</tr>
<tr>
<td width="25%" height="22" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">Şifre</td>
<td width="75%" height="22" style="color: navy; border-style: none; background-color: silver">&nbsp;&nbsp; <input type="password" name="sifre" size="20"></td>
</tr>
<tr>
<td width="100%" colspan="2" height="1" style="font-weight: bold; color: black; border-style: none; background-color: silver">
<p align="center"><input type="submit" value="Gönder"></td>
</tr>
</table>
</form>
</center>
</body>

</html>
Mesaj05.04.2009, 19:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

dcba yazmış:
allah razı olsun ama ben extralardaki foruma girişi istiyorum yani bu kadar gerek yok sanırsam benim istediğim ekstralardaki foruma girdiğinde

K.ADI---SİFRE---GİRİŞ in ana sayfada

K.ADI
SIFRE
GİRİŞ

zaten en yukarda resimdede var Wink


dostum olay kodlamayla ilgili..
dikkatli olduktan sonra sorun yok..
bak o giriş kısmının kodu aşağıdaki gibi..

Kod:
<form action="/Team-Forum/index.htm" method="post">
    <table class="forumtabelle">
        <tbody>
            <tr>
                <td>Kullanıcı adı:<br />
                <input type="text" name="modulenter[nick]" value="Kullanıcı adı" style="width: 100px;" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Şifre:<br />
                <input type="password" name="modulenter[pwd]" value="Şifre" style="width: 100px;" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td><input type="submit" value="Giriş" /><input type="hidden" name="mode" value="login" /></td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
</form>
Kayıtlı değil misiniz? <a href="/Team-Forum/anmelden.htm"><strong>Kayıt Ol</strong></a>


giriş kısmının kodu budur. Bak yukarıda

Kod:
<form action="/Team-Forum/index.htm" method="post">

ve
Kod:
<a href="/Team-Forum/anmelden.htm"><strong>Kayıt Ol</strong></a>


gibi iki kısım göreceksin. Buradaki "Team-Forum" kısmını değiştirmen gerek. Team-Forum yerine kendi forum sayfanın adını yazacaksın. Ben sitene baktım görebilseydim uygulayıp verecektim kodu.
Bu arada herkesin bildiği bir kodlama değildir bu keşke Sıkça Sorulan Sorular bölümüne erişebilsemde açsam kodlamalarla ilgili başlıklar...
her neyse işine yaraması dileğiyle...
Mesaj05.04.2009, 19:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar sık sık mesaj yazarak art niyet mahiyetinde algılanmasın yani floot olarak yazmıyorum sadece arkadaşın sorunu gibi sorunu ola bilecek arkadaşların daha iyi anlamsı için yazılmıştır


antispamteam arkadaşımın vermiş olduğu kod ve benim verdiğim kod aynı mantık sadece görünüm farklı istediğini kullana bilirsin ön izleme için kodları not defterinde açıp farklı kaydet diyip uzantısını html olarak kaydet (örg:giriş kodu.html) yol olarak masa üstünü göster ve ön izleme yaparak istediğin kodu kullan selametle umarım yardımcı ola bilmişizdir
Mesaj29.11.2009, 11:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Mp3 Tasarımı

Sitemin Reklamını alan Herkeze Kendi Tasarımmım Olan Online Şarkı dinleme Ve download Lı Menüyü Size Verecegim


Bu Kod Ayrıntılı bilgiyi Verecektir.

Kod:
<h1>&nbsp;</h1>
<h3 style="text-align: center"><img alt="" src="http://img.webme.com/pic/t/tmhacs/tmhastsrm.gif" /></h3>
Mesaj21.07.2011, 08:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Yaw yalan söylemeyin ben biliyorum bu işi!

Yaw yalan söylemeyin!!

bedava-sitem.com özel bir database(veritabanı) kullanıyor ama o veritabanı:
http://www.homepage-baukasten.de/ adresinde bu veritabanı bulunmuyor ama bulanlar sitelerini değiştiriyor ve güzelleştiriyor... Question Question Question Question
______________
Come-share
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu