Yazar |
Mesaj |
-
ks-blog
Acemi Üye
|
22.06.2011, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: Tasarım ayırma |
|
|
Yardımcı olabilirmsiniz ben yapamıyorumda |
|
↑
|
|
|
-
catlak-blog
Aktif Üye
|
22.06.2011, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tasarım ayırma |
|
|
ks-blog yazmış: Yardımcı olabilirmsiniz ben yapamıyorumda
Ben Yardımcı Olayım İsterseniz..!______________ |
|
↑
|
|
|
-
bloguz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.06.2011, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tasarım ayırma |
|
|
catlak-blog yazmış: ks-blog yazmış: Yardımcı olabilirmsiniz ben yapamıyorumda
Ben Yardımcı Olayım İsterseniz..!
Öle YApacağına Sölesene
''İçerik Kısmının Üstü Tasarım Üstü
İçerik kısmının Altı T. Alti,,______________
Dediğini Yapacağım TEK Kişi : Bs-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
ks-blog
Acemi Üye
|
22.06.2011, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: Re: Tasarım ayırma |
|
|
bloguz yazmış: catlak-blog yazmış: ks-blog yazmış: Yardımcı olabilirmsiniz ben yapamıyorumda
Ben Yardımcı Olayım İsterseniz..!
Öle YApacağına Sölesene
''İçerik Kısmının Üstü Tasarım Üstü
İçerik kısmının Altı T. Alti,,
Boş konuşma ya |
|
↑
|
|
|
-
huge-css
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.06.2011, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
son zamanlarda büyük bir problem bu tasarım kodlarını ayırma bende nasıl ayrılacağını anlatayım dedim tasarım kodlarını bir notepad veya word dosyasına yapıştırın sonra ctrl+f yardımı ile aratım yapın aratılacak kelime bölümüne content yazın ve aratın bulunana kelime renklenecektir bulunan kelimenin bulunduğu satırı inceleyiniz başında <div id= takası olana kadar sonrakini bul deyin bulduğunuzda örneğin
<div id="content></div>
bu şekilde bu kod dahil yukarısı t.üstü bu kodun altı t.altıdır eğer kodda css koduda varsa
h1#title{display: none;}
bu kodu bulun bu kod dahil altı css kodudur anlamadığınız yerleri sorabilirsiniz...
NOT:BS MARKER'den alıntıdır.Forum'da ara: bölümüne yazmayı deneseniz xD |
|
↑
|
|
|
-
ks-blog
Acemi Üye
|
22.06.2011, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
huge-css yazmış: son zamanlarda büyük bir problem bu tasarım kodlarını ayırma bende nasıl ayrılacağını anlatayım dedim tasarım kodlarını bir notepad veya word dosyasına yapıştırın sonra ctrl+f yardımı ile aratım yapın aratılacak kelime bölümüne content yazın ve aratın bulunana kelime renklenecektir bulunan kelimenin bulunduğu satırı inceleyiniz başında <div id= takası olana kadar sonrakini bul deyin bulduğunuzda örneğin
<div id="content></div>
bu şekilde bu kod dahil yukarısı t.üstü bu kodun altı t.altıdır eğer kodda css koduda varsa
bu kodu bulun bu kod dahil altı css kodudur anlamadığınız yerleri sorabilirsiniz...
NOT:BS MARKER'den alıntıdır.Forum'da ara: bölümüne yazmayı deneseniz xD
Ben Yapamadım yapabilecek biri varmı |
|
↑
|
|
|
-
catlak-blog
Aktif Üye
|
22.06.2011, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
huge-css yazmış: son zamanlarda büyük bir problem bu tasarım kodlarını ayırma bende nasıl ayrılacağını anlatayım dedim tasarım kodlarını bir notepad veya word dosyasına yapıştırın sonra ctrl+f yardımı ile aratım yapın aratılacak kelime bölümüne content yazın ve aratın bulunana kelime renklenecektir bulunan kelimenin bulunduğu satırı inceleyiniz başında <div id= takası olana kadar sonrakini bul deyin bulduğunuzda örneğin
<div id="content></div>
NOT:BS MARKER'den alıntıdır.Forum'da ara: bölümüne yazmayı deneseniz xD
Arkadaşım Senin Dediğin Yöntem Her Tasarımda Olmuyor..Ve Acemiler Bu İşi Yapamıyor...
Kod Ayrıldı Teslim Edildi..!______________ |
|
↑
|
|
|
|