Yazar |
Mesaj |
-
devrimcity
Uzman Üye
|
22.08.2011, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: 11 sayısının gizemi!!! en sonuncusunu mutlaka deneyın |
|
|
New York City 11 harften olusur
-Afganistan 11 harften olusur
-Ramsin Yuseb (1993 te ikiz kuleleri tehdit eden teroristin adi) 11 harften olusur
-George W. Bush 11 harften olusur
Bunlar tesaduf olabilir evet, peki ya asagidakiler?
-New york, Amerika'nin 11. eyaleti
-ikiz kulelere carpan ilk ucagin ucus numarasi 11 di
-11 numarali ucus 92 yolcu tasiyordu 9+2=11
-Ucus numarasi 77 olan ve kuleye carpan ikinci ucakta 65 yolcu bulunuyordu 6+5=11
-Olay 11 eylulde yani 9/11 de meydana geldi 9+1+1= 11
-911 ayni zamanda Acil Servis numarasidir 9+1+1=11
-11 Eylul yilin 254. gunudur 2+5+4=11
-11 Eylul'den sonra yilin sonuna 111 gun kalir
-Madrid'teki 3/11/2004 te meydana gelen terrorist saldirisi ikiz kulelere olan saldirilardan 911 gun sonra meydana geldi
Peki devamı sizce tesadüf mü?
-Bildiginiz gibi Amerikanin sembolu kartaldir;
.Kuranda (9:11) numarali ayet derki; Arapogullari'ndan biri zalim Kartali uyandiricak.Zalim kartal ofkesini Allah'in topraklarindan(arap topraklari) alicak.Insanlar caresizlik icinde olaylari izlerken bircok insan Kartal'in yaptiklarini sevincle karsilicak.ve en sonunda baris gelcek.(ayet numarasina bakin)
Şimdi Sıra EN İLGİNÇ OLAN OLAYDA
1. Bilgisayarinizda en basitinden yeni bos bir windows .txt (text) NOT DEFERİ dosyasi acin. (Başlat-Programlar-Donatlar-Not Defteri)
2. Icine buyuk harflerle Q33 NY yazin. (bu kulelere carpan ilk ucagin havaalanindaki kapi cikis numarasi)
3. Q33 NY yazısını kopyaliyormus gibi mouse'unuz sol tuşu ile seçin (highlight)
4. .txt (font size) sayfa ayarlarından yazınin boyutlarını büyütün, 48 e ayarlayin (BİÇİM - yazı tipi)
5. ve son olarak Yazı tipini wingdings olarak değiştirin.. |
|
↑
|
|
|
-
ramazan-altintop
Aktif Üye
|
22.08.2011, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: Re: 11 sayısının gizemi!!! en sonuncusunu mutlaka deneyın |
|
|
devrimcity yazmış: New York City 11 harften olusur
-Afganistan 11 harften olusur
-Ramsin Yuseb (1993 te ikiz kuleleri tehdit eden teroristin adi) 11 harften olusur
-George W. Bush 11 harften olusur
Bunlar tesaduf olabilir evet, peki ya asagidakiler?
-New york, Amerika'nin 11. eyaleti
-ikiz kulelere carpan ilk ucagin ucus numarasi 11 di
-11 numarali ucus 92 yolcu tasiyordu 9+2=11
-Ucus numarasi 77 olan ve kuleye carpan ikinci ucakta 65 yolcu bulunuyordu 6+5=11
-Olay 11 eylulde yani 9/11 de meydana geldi 9+1+1= 11
-911 ayni zamanda Acil Servis numarasidir 9+1+1=11
-11 Eylul yilin 254. gunudur 2+5+4=11
-11 Eylul'den sonra yilin sonuna 111 gun kalir
-Madrid'teki 3/11/2004 te meydana gelen terrorist saldirisi ikiz kulelere olan saldirilardan 911 gun sonra meydana geldi
Peki devamı sizce tesadüf mü?
-Bildiginiz gibi Amerikanin sembolu kartaldir;
.Kuranda (9:11) numarali ayet derki; Arapogullari'ndan biri zalim Kartali uyandiricak.Zalim kartal ofkesini Allah'in topraklarindan(arap topraklari) alicak.Insanlar caresizlik icinde olaylari izlerken bircok insan Kartal'in yaptiklarini sevincle karsilicak.ve en sonunda baris gelcek.(ayet numarasina bakin)
Şimdi Sıra EN İLGİNÇ OLAN OLAYDA
1. Bilgisayarinizda en basitinden yeni bos bir windows .txt (text) NOT DEFERİ dosyasi acin. (Başlat-Programlar-Donatlar-Not Defteri)
2. Icine buyuk harflerle Q33 NY yazin. (bu kulelere carpan ilk ucagin havaalanindaki kapi cikis numarasi)
3. Q33 NY yazısını kopyaliyormus gibi mouse'unuz sol tuşu ile seçin (highlight)
4. .txt (font size) sayfa ayarlarından yazınin boyutlarını büyütün, 48 e ayarlayin (BİÇİM - yazı tipi)
5. ve son olarak Yazı tipini wingdings olarak değiştirin..
Tesadüf mü |
|
↑
|
|
|
-
bekir-bulut
Aktif Üye
|
22.08.2011, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Denedim ve çıkan sonuç ise ;
Kalem, Kağıt , Kağıt ve ÖLÜM , İSRAİL ... |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
22.08.2011, 23:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca 2011 yılındayız.Ben 29 yaşına girdim,2+9=11
______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
22.08.2011, 23:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2011 yılında oldugumuz için paylaştım ya |
|
↑
|
|
|
-
islamkusagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.08.2011, 09:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok ilginç gerçekten ...
Tesadüf mü ? Planlanmış mı ?
Enteresan ... ______________
İnsanlar ikiye ayrılır. Vaktini beşe ayıranlar ve vaktini boşa ayıranlar ...
Necip Fazıl KISAKÜREK |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
23.08.2011, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
23.08.2011, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bekir-bulut
Aktif Üye
|
23.08.2011, 14:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Buna kafa yormak gerek,araştırmak gerek bence tesadüf değil hem her şey ortada yine İSRAİL yine İSRAİL |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
29.08.2011, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam ama FB alakasız bişey , arkadaşın verdiği uçağın çıkış kapısının adı. Düşünsene uçağın çıkış kapısının adını yazıyosun , uçak 2 tane kule ölüm israil çıkıyor. İlginç. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
arsivhit
Acemi Üye
|
29.08.2011, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devrimcity yazmış: -ikiz kulelere carpan ilk ucagin ucus numarasi 11 di
Demişsin uçağın uçuş numarası 11 değildi.
" Icine buyuk harflerle Q33 NY yazin. (bu kulelere carpan ilk ucagin havaalanindaki kapi cikis numarasi) " demişsin buda yanlış bir bilgidir ikiz kulelerin yıkılmasının ardından halkın kendi uydurduğu şeyler bunlar. Ancak şöyle bir bilgi vereyim size yaklaşık 2 yıldır bu ikiz kulelerin yıkılışını araştırıyorum ve çeşitli belgesellerde izledim. Bu işi yapan amerika ancak şu 11 numaraları tamamen tesadüftür. Kulelere o tip boeing uçakların girmesiyle yıkılmamaya dayanıklı bir kule ve yıkılışındaki videolarda patlamalar görünüyor. Bir belgesel vardı bununla ilgili adı aklıma gelirse paylaşırım. Ayrıca sizin bilgilerinize yanlış dedim eğer kızıpta doğru olduğunu ıspatlamaya çalışacaksanız kanıtla gelin internetten buraya kopyala yapıştır yapmayın. Biraz araştırıp sonra paylaşın lütfen |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
29.08.2011, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arsivhit yazmış: devrimcity yazmış: -ikiz kulelere carpan ilk ucagin ucus numarasi 11 di
Demişsin uçağın uçuş numarası 11 değildi.
" Icine buyuk harflerle Q33 NY yazin. (bu kulelere carpan ilk ucagin havaalanindaki kapi cikis numarasi) " demişsin buda yanlış bir bilgidir ikiz kulelerin yıkılmasının ardından halkın kendi uydurduğu şeyler bunlar. Ancak şöyle bir bilgi vereyim size yaklaşık 2 yıldır bu ikiz kulelerin yıkılışını araştırıyorum ve çeşitli belgesellerde izledim. Bu işi yapan amerika ancak şu 11 numaraları tamamen tesadüftür. Kulelere o tip boeing uçakların girmesiyle yıkılmamaya dayanıklı bir kule ve yıkılışındaki videolarda patlamalar görünüyor. Bir belgesel vardı bununla ilgili adı aklıma gelirse paylaşırım. Ayrıca sizin bilgilerinize yanlış dedim eğer kızıpta doğru olduğunu ıspatlamaya çalışacaksanız kanıtla gelin internetten buraya kopyala yapıştır yapmayın. Biraz araştırıp sonra paylaşın lütfen Bilgi için teşekkürler dostum ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
grafipad
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.08.2011, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haydi hep beraber gülüyoruz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
fenafinnur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.08.2011, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu dedgn ayet tam olarak hangisi biliyormusun
ben bulamadım biliyorsan yaz merk ettm dogrusu ... ______________ Forum İmzanız kurallara uymamaktadır.
468x60 boyutunda banner veya 3 satır yazı ekleyebilirsiniz.
@odev-arsivleri |
|
↑
|
|
|
|