Bu ders yaramaz. Her sayfaya tek tek kod eklenmez. Tasarım üstü, altı olarak ayrılması daha kolaylık sağlar. Bunu buradan yazıyla anlatabilirim ama hiçbir şey anlamassınız. ______________
Karışık bir iş ama belki anlarsın.
Başta Dreamweaver programına sahip olman lazım. İndirdiğin tasarımın içinde 'İndex.html' veya sadece html dosyası görecseksin bunu DW yardımı ile aç. Açtığında ekranda tasarımın yapılma yerini göreceksin burada menüler v.s var. Sen burada neresi sayfa eklediğinde çıkmasını istiyorsan boşalt ama çizgilerin arasında çıkar bunlarada 'div' diyoruz. içini boşalttıktan sonra mesela;
kolay gelsin, ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Bu ders yaramaz. Her sayfaya tek tek kod eklenmez. Tasarım üstü, altı olarak ayrılması daha kolaylık sağlar. Bunu buradan yazıyla anlatabilirim ama hiçbir şey anlamassınız.
Beğenmeyebilirsin. Sana beğendirmek zorunda da değilim. ______________ Dostlarım: Aykut - Semih Abi - Onur Abi
Bu ders yaramaz. Her sayfaya tek tek kod eklenmez. Tasarım üstü, altı olarak ayrılması daha kolaylık sağlar. Bunu buradan yazıyla anlatabilirim ama hiçbir şey anlamassınız.
Beğenmeyebilirsin. Sana beğendirmek zorunda da değilim.
Çok yanlış anladın beni. Ben anlatımı beğendim anlatım çok iyi. Eğer bunu sen yapyıysan yine aynı şekilde ama tasarım üstü altı css şeklinde ayırmayı öğretirsen işe yarayacaktır. Bu anlatım tarzı zaten yeni başlayanlar için. Ama yeni başlayanlar için her sayafay aynı kodu eklemek çok zor olmazmı ? Onların nasıl becersinler sürekli sayfalara kod eklemeyi. Beni sakın yanlış anlama ben tahrik etmek veya kötü bir şey olduğunu ifade etmedim. Yukardada etmedim. Ama söylermisin kaç kişi her sayfaya tasarımın kodunu ekler ? Ders yararmı ? yarar, ama yeni başlayanlar için bir anlatım yeni başlayanlar bunu becere bilirmi ? Belki ama çok zor. Tartışmada çıkarmak istemiyorum beni sakın yanlış anlama. ______________
Çok yanlış anladın beni. Ben anlatımı beğendim anlatım çok iyi. Eğer bunu sen yapyıysan yine aynı şekilde ama tasarım üstü altı css şeklinde ayırmayı öğretirsen işe yarayacaktır. Bu anlatım tarzı zaten yeni başlayanlar için. Ama yeni başlayanlar için her sayafay aynı kodu eklemek çok zor olmazmı ? Onların nasıl becersinler sürekli sayfalara kod eklemeyi. Beni sakın yanlış anlama ben tahrik etmek veya kötü bir şey olduğunu ifade etmedim. Yukardada etmedim. Ama söylermisin kaç kişi her sayfaya tasarımın kodunu ekler ? Ders yararmı ? yarar, ama yeni başlayanlar için bir anlatım yeni başlayanlar bunu becere bilirmi ? Belki ama çok zor. Tartışmada çıkarmak istemiyorum beni sakın yanlış anlama.
1) Videoyu ben çekmedim.
2) Videonun başına baktım. Ayırmayı anlatıyor. Yardım edeyim dedim. Tamamını izlemedim.
3) Ben ayırmayıda bilirim. Tümünü izlemedim hatam oldu.
Tüm üyelere rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.. ______________ Dostlarım: Aykut - Semih Abi - Onur Abi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.