Yazar |
Mesaj |
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
kefkirdeneme
Acemi Üye
|
26.01.2009, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım Bekle Sitenin Onaylaması Lazım Onaylanınca Mail Adresine Onaylanmıstır Kullanabilirsiniz Diye Bir Mail Gelir. |
|
↑
|
|
|
-
biyografi-arsivi
Aktif Üye
|
26.01.2009, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
giflerim1 yazmış: gay lar hep gg harflerini kullanılır hem sitelerin de hemde msn adreslerinde ama ben değilim onun için değiştiriyorum soruma sadece kefir cwp wersin
doğru konus arkadaşım GAY sensin forumda tartışma yaratma terbiyeni bozma ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
26.01.2009, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen Terbiyemizi Takınalım..!! |
|
↑
|
|
|
-
giflerim1
Acemi Üye
|
26.01.2009, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ewt meil adresime onaylanmıştır kullanılabilr diye msj geldi üye girişi yaptım aktif yazıyor ama giflerim1.ile.biz yazınca tiktik.com a yönlendiriyor yine başka neyapmalıyım? |
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
26.01.2009, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu tiktik.net te benim site olmuyor!. Bonjuan-62 de - var diye mi olmuyor!? ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
kefkirdeneme
Acemi Üye
|
26.01.2009, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan-62 yazmış: Arkadaşlar bu tiktik.net te benim site olmuyor!. Bonjuan-62 de - var diye mi olmuyor!? Olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
26.01.2009, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkirdeneme yazmış: bonjuan-62 yazmış: Arkadaşlar bu tiktik.net te benim site olmuyor!. Bonjuan-62 de - var diye mi olmuyor!? Olabilir.
peki ne yapabilirim!. ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
|
-
kefkirdeneme
Acemi Üye
|
26.01.2009, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yapamazssın VEya Başka Ad İle Yapabilirsin.Belki Mail Adresinde Kullanılmış Olunabilir.Ne Diyor da Olmuyor. |
|
↑
|
|
|
-
giflerim1
Acemi Üye
|
26.01.2009, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan-62 orda deneme bölümü war tara adlı kabul ediyosa zaten lingi werir onlardan birini seçersin kefkir dende sorumun cwbını bekliyorum üstte! |
|
↑
|
|
|
-
ask-nett
Uzman Üye
|
26.01.2009, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Su Konuya Kılıt Atarmısınız ya Hıcmı Mod Yok Su Bs De ______________ |
|
↑
|
|
|
-
siteburada
Aktif Üye
|
26.01.2009, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
giflerim1 yazmış: gay lar hep gg harflerini kullanılır hem sitelerin de hemde msn adreslerinde ama ben değilim onun için değiştiriyorum soruma sadece kefir cwp wersin
yorumsuz |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑