Merhaba arkadaslar bayagı bir sure giremiyordum bedava-siteme şimdsi girdim tasarımda bir aksaklık var bu arada yardım etmek isteyen mesaj atsın
Herkese hayırlı ramazanlar.
Allah oruçlu kardeslerime kolaylık versin
Hayırlı ramazanlar..
Amin kardeşim Allah her zaman oruçlu olan herkesin yardımcısı olsun..
Tasarım problemine gelince normalde sadece kendi yaptığım tasarımlar ile ilgili sorunları halledebilirim..
Fakat çok büyük bir problem değilse yapabileceksem yardımcı olmak isterim.. ______________
Tüm Bedava Sitem ailesine cümleten Selamun Aleyküm.Allah tutulan oruçları kabul etsin ve oruç tutan kardeşlerimize kolaylık sağlasın. ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.