Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj26.03.2009, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

tr.gg kapandı yoksa yeni versiyonamı geçiyoruz bu ve buna benzer devamlı mail almakdayım .Server yenileme ve kapanma gibi bir durum oldugu takdirde yönetim den gerekli bir açılama yapılır ve yayın hayatına son verilir yada durdurulurdu du böyle bir açıklama hezün gelmedigi için rahat olun v.b bir durumda yok ani oluşan server problemleri hepimizin şikayetidir. bu durum sanırsam aynı öncekiler gibi ani oluşan bir server problemi ve problem öncekiler gibi belirli bir zaman aralıgında halledilip düzeltilibilecek kadar küçük bir problem sadece tahmin olarak belirtebilecegim türkiye agına hizmet veren serverler(büyük bilgisayar) bazıları aramızdan ayrıldılar.Digerleride yetersiz kaldıgından bu ve buna sorunlar çıkmasına sebeb oluyor sanırsam.

sevgilerimle abron
Mesaj26.03.2009, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu: slm

peki ne zamn acılacak bedava sitem
Mesaj26.03.2009, 20:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

bazı arkadaşlar b-s bize oyun mu yaptı diyorlardı yani sahtekar b-s kandırıcı b-s dediler
Mesaj26.03.2009, 20:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

KTUNNELDEN GIRDIKDEN SONRA SAYFA EDİTÖRÜNDE CALISMA YAPAMIYORUM ?
Mesaj26.03.2009, 22:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar..Ben ultrasurf programını indirdim.Sanki öncekinden daha hızlı oldu.Yazılar okunuyor.Hiç bekleme ve donma olmadan rahatlıkla girilebiliyor.Herkese tavsiye ederim...

Mesaj27.03.2009, 03:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultrasurf programında sayfa editoru acılıyormu ?
Mesaj27.03.2009, 05:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba Sevgili B-S Problemdnen dolayı hepimiz üzüldük önce geliştirme atağı olduğunu düşündüm .Ama Değil Baya bir araştırdım.
Hatta kendim Google trsanlateden girdim oldu. Ktunnelden de deneyebilrisiniz freeproxylerden ve ultrasörf programınıda kullanabilirsiniz iyi günler dilerim.

Not: Bazı Forumlarda nankör TR.GG kullanıcıları sitenin bedava olduğundan dolayı B-S'mize laf atıyorlar onlara tek cevabım nankör olmayın bunca insan sizin için çalışıyor heleki Selin abla Cüney hoca ysnsn ve diğerleri bunların çoğu karşılıksız sizin dertlerinizle uğraşıyor ve karşılığında onlar ne yapıyor NANKÖRLÜK.

Arkadaşlar özür dilerim böyle konuştuğum için ama onların bunu bilmesi lazım Bizler Birer AILEYIZ!
Mesaj27.03.2009, 05:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet aciliyor , rahat da calisiliyor , ama tr den siteniz acilmadiktan sonra ne faydasi olur ki . Sasirdigim birsey var , bu sitenin sahipleri madem Almanyada nasil oluyor da hic bir yetkili giris yapip aciklama yapamiyor. Aciklama gelmedikce herkes, tr.gg sitelerin engellendigi gibi endiseye kapiliyor bir suru emek bosuna gider. Bence herkes en azindan daha sitesine ultrasurf ile giris yapabiliyorsa, bir yedegini alsin . 2008 yilinda server ve database sorunlarinda bir aciklama olmustu simdi maalesef daha birsey yok. Hepimiz cok uzuluyoruz , insallah kisa zamanda duzelir.
Mesaj27.03.2009, 05:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Selamlar

Muhterem Bedava Sitem yöneticileri Değerli Bedava Sitem kullanıcı veyahut meslek arkadaşlarım... (Devlet Bahçeli Yazılı Açıklama Örneği)
Almanya'dan Türkiye'ye gelen Ana Pc kabloları kesilmiş bu sebepten Türkiye'den Bedava Sitem'e giriş yapamamaktayız. Fakat vtunnel veya ktunnel,ultrasorf,google dan giriş yapabilmekteyiz. Lakin Bedava Sitem sayfa editör yapılamamaktadır. Bu Yüzden dolayı Hepimize Selamlar Saygılar.
Eğer gerçekten Bedava Sitem den memnun değilseniz kapı orada "Şapkamı alıp giderim.."(Süleyman Demirelin Çıkışı) diyebilirsiniz ki Bizlerde "Bunların partimizden ayrıldığı olumludur Partimiz özünü kazandı" (Merhum Alparslan Türkeş) diyebilelim.
Saygılarımı Sunarım Bedava sitem Yönetcilerin Kısa zamanda sorunu halletmelerini temenni ederim. Yinede Teşekkür Ederim.
Şunu da belirtmeliyim ki Bu sorun kötü bir zamanlama yaptı Çarşambadan Beri Raporluydum Sitem için güzel bir tasarım hazırlamıştım. Ama kader...
Mesaj27.03.2009, 06:56 (UTC)    
Mesaj konusu: selam

arkadaşlar ultrasurf programının indirelim burdan girebiliriz birde bunu googleden yayınlayalım ki giremeyen arkadaşlar görsün ve hatta herkes bu programı indirsin teşekkürler
Mesaj27.03.2009, 07:28 (UTC)    
Mesaj konusu: selam...

arkadaşlar bişey soracam...şu bedeva-sitemin hiçbir yetkilisi yok mu açıklama yapsınlar...Benim tahminim bedeva-sitem olayı burda bitmiştir...herkese geçmiş olsun...O değil de, verdiğimiz onca emeğe üzülüyorum...

saygılar....
Mesaj27.03.2009, 07:29 (UTC)    
Mesaj konusu: Almanya ile kablo sorunu

Siber kablolarda problem olduğunu söylemiştiniz Alman sitelerine giriş yapabiliyorum şuan fakat siteme giremiyorum.Lütfen detaylı bilgi veriniz neler oluyor..

Mesaj27.03.2009, 07:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Peki ne zaman....

Sevgili Arkadaşlar tekrar ne zaman yayına başlıyacak....
Mesaj27.03.2009, 07:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilgilendirdiğiniz İçin Saolun..
Mesaj27.03.2009, 10:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Bedava-Siteme Erişim Şuan İçin Yok

ysnsen yazmış:
Merhaba arkadaşlar.

Bedava-Siteme şuan için kısa süreli bir erişim engeli var.
Bunun Almanya İle Türkiye Arasındaki yeraltı kablolarından dolayı olduğu tahmin ediliyor.

Sizlerden Rİcamız Paniğe Kapılmadan Sabırla Beklemeniz.

İyi eğlenceler

Arkadaşlar,

Öncelikle merhaba. Biz 'gerçekler' ekibi...

Açık ve net söylemeliyim ki tr.gg sitelerine girilememesinin sebebi sitemizin (yukselcakirasorular.tr.gg) durdurulmasıdır. Telekom tarafından engel konulmuştur. Bu bir iddia değildir. Bir müdahele vardır. Zorla susturulmak isteniyoruz.

Bizim kurduğumuz ve daha önce defalarca engellenen sitelerden sonra artık buraya da engel koydular. İsterseniz araştırabilirsiniz.
Önceki mesajları göster: