Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj19.06.2009, 13:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

yanlsı verlmiş kod arkadaşım tasarım ustu kodlarını ve tasarım altı kodlarını buraya koy emin olm çözeceğim sorunu
Mesaj19.06.2009, 13:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

denizmerkezi yazmış:
Sitenizde bi sorun var ama anlamadım sitenizi pront page de bile açamıyorum pcmde sorun yok

Sitem int 8 in7 int 6 firefox ile açılıyor yavas açılıyor ama sonuççta açılıyor:D
Mesaj19.06.2009, 13:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eved ama o baslıgın faydasıda çok oluyor silincede googlede etkisi azalıyor silmessem görünümü güzel olmuyor gizlenebilse
Mesaj19.06.2009, 13:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalyavuz yazmış:
su an zaten başlık yazısı google de çıkar..

deminde yanlıs yere yazdık iyimi neyse bide buraya yazım >>
Eved ama o baslıgın faydasıda çok oluyor silincede googlede etkisi azalıyor silmessem görünümü güzel olmuyor gizlenebilse
Mesaj19.06.2009, 13:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalyavuz yazmış:
su an zaten başlık yazısı google de çıkar..

Mesaj19.06.2009, 13:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayır kardeşim bişey olmaz sen merak etme.

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj19.06.2009, 13:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylasim61 yazmış:
Hayır kardeşim bişey olmaz sen merak etme.

ok tsk yinede şimdilik böyle kalsın o zaman gözüne çarparsa kod felan yazarsınSmile
Mesaj19.06.2009, 13:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

@puru-love
sorununuzu çözebilmem için bana tasarım ustu kodlarınızı verin lütfen
Mesaj19.06.2009, 13:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

denizmerkezi yazmış:
@puru-love
sorununuzu çözebilmem için bana tasarım ustu kodlarınızı verin lütfen

Kod:
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
<tbody><tr>
   <td id="asd">&nbsp;</td>
   <td id="qw">
<div id="page">
  <div id="header">
    <div id="headerimg">
     <h1><a href="www.pure-love.tr.gg">Aşk Hikayeleri Sevgi Hikayeleri Komik Fıkralar Sevgini Haykır Siteni Ekle Pure-Love Msn Nickleri Güzel Sözler Aşk Msn Nickleri</a></h1>
     <div class="description">DUYGULARIN BULUSTUGU YER</div>
   </div>
  </div>
  <!--/header -->
<div id="con_pad">
  <div id="content">

<div class="post" id="post-4">
     <div class="post-date"><span class="post-month">Nis</span> <span class="post-day">13</span></div>
     <div class="post-title">
     <h4><a href="http://pure-love.tr.gg/haykir.htm" rel="bookmark" title="Sizde Haykırmak İçin Tıklayın">Sizde Haykırmak İçin Tıklayın</a></h4>
      <span class="post-cat"><marquee><font color="#ff0000">!!!..Pure Love..!!! =</font> <font color="#333333">Sevginizi Haykırın B&uuml;t&uuml;n Herkez Duysun.</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font color="#ff0000">!!!..şeker kız..!!! =</font> <font color="#333333">seni çok seviyommmmmmmmmmmmmmmm.</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font color="#ff0000">!!!..LorD_W£RT..!!! =</font> <font color="#333333">sedat abiiii beni admin yap xD.</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font color="#ff0000">!!!..TuRKiSH ATaCK..!!! =</font> <font color="#333333">CÜMLE ALEMM DUYSUN BEA EDA EDA SENİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMM:):):).</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font color="#ff0000">!!!..LorD_W£RT..!!! =</font> <font color="#333333">seni seviommmm (simge)xD.</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font color="#ff0000">!!!..izmirli_mert..!!! =</font> <font color="#333333">kanka durmak yoq her zmankı gıbı calışmalarında başarılar he zmankı gıbı on numara olmuş.</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font color="#ff0000">!!!..kusursuz aşk..!!! =</font> <font color="#333333">gönüllerin sitesinde aşklarımda oldu hüzünlerimde ama burası ewim gibi oldu...</font>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</marquee></span> <span class="post-comments"><span>Yorumlar</span></span>
     </div>
     <div class="entry">
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
sid=75783;channel=93882;w=468;h=60;wmid=43356;domain ="pure-love.tr.gg";
kategori ="0";
gosterim="T";adsrv=1;arkaplan="FFFFFF";
baslik="000000";
aciklama="000000";
kenarlik="FFFFFF";
jsai="afe58b61a2b74db1";</script>
<script language="JavaScript" src="http://adserver1.adtech.com.tr/ppc.js"></script>
Tam kod bu Çalınmaz umarım: (
Mesaj19.06.2009, 13:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkdaşım sen şey istemiosun dımı hanı title da çıkan sayfa isimlerini yanı anasayfadayken ana sayfa yazıo flan onların mı gorunmemsını sıtıosun ?
Mesaj19.06.2009, 14:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

chndgn yazmış:
arkdaşım sen şey istemiosun dımı hanı title da çıkan sayfa isimlerini yanı anasayfadayken ana sayfa yazıo flan onların mı gorunmemsını sıtıosun ?
Bunu mu istiyorsun?

Mesaj19.06.2009, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylasim61 yazmış:
chndgn yazmış:
Bunu mu istiyorsun?

Aşk Hikayeleri Sevgi Hikayeleri Komik Fıkralar Sevgini Haykır Siteni Ekle Pure-Love Msn Nickleri Güzel Sözler Aşk Msn Nickleri

Duygularınızı Bulustugu yer

Bunların Gözükmemesini istiyorum kodlarda olacak ama sitede gözükmücek anlatabildim sanırımSmile
Mesaj19.06.2009, 14:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

pure-love yazmış:
paylasim61 yazmış:
chndgn yazmış:
Bunu mu istiyorsun?

Aşk Hikayeleri Sevgi Hikayeleri Komik Fıkralar Sevgini Haykır Siteni Ekle Pure-Love Msn Nickleri Güzel Sözler Aşk Msn Nickleri

Bunların Gözükmemesini istiyorum kodlarda olacak ama sitede gözükmücek anlatabildim sanırımSmile
Haaa sen onları meta taglere ekle dediğini anladım şimdi meta taglere ekle kodlarda gözükür ama sayfada gözükmez Wink

Mesaj19.06.2009, 14:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylasim61 yazmış:
pure-love yazmış:
paylasim61 yazmış:
chndgn yazmış:
Bunu mu istiyorsun?

Haaa sen onları meta taglere ekle dediğini anladım şimdi meta taglere ekle kodlarda gözükür ama sayfada gözükmez Wink

Onu extradanmı yapıcaz?
Mesaj19.06.2009, 14:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Very HappyVery Happy meta taga eklıcenedd Very Happy sonunda sorunu çozuldu .F:F

Eger BEnım BAhsettigim Şeyi Dİorsan
Kod:

<SCRIPT LANGUAGE='JavaScript'>

var default1 = "Css Arsivim| ";
var text1 = "cHndGn | Hosgeldin";
var text2 = "cHndGn | Tasarim indir";
var text3 = "cHndGn| Yardim Al";
var text4 = "cHndGn | Bilgi Paylastikca Güzeldir";
var changeRate = 2000; // 1000 = 1 second
var messageNumber = 0;

function changeStatus() {
  if (messageNumber == 0) {