| Yazar |
Mesaj |
-

-sarkicilar-
Acemi Üye
|
08.09.2009, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
AMA KOD ALAMIYORUM SADECE RESİM ZATEN KODA İĞTİYACIM OLDUĞU AN YOK |
|
|
↑
|
|
 |
-

webs-team
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2009, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aslında flash tasarım css ye göre daha iyi bende kimse kodunu da alamaz en azından ______________ Bir Kadın Erkeğin Gölgesinde Yaşayamayacak Kadar Akıllı, Ama o Gölgede Dinlenmeyi Bilecek Kadar Duygulu Olmalı... |
|
|
↑
|
|
 |
-

tekfurdag
Uzman Üye
|
08.09.2009, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
http://www.wix.com/ bu siteden flash site yapıp tr.gg ye koyabilirsin ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

webdeev
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2009, 21:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ctrl+s yap pc ye kaydet kodları xd ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

bs-yazilimciniz
Acemi Üye
|
08.09.2009, 22:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kodlar alına bilir ama flash bi işine yaramaz alanın mesela benim site alan oldu ama bir işine yaramıycak alanın, içerikler benim siteye göre uyarlı , degiştiremez de , kodları alan sadece hava atar arkadaşlarına ben yaptım diye kendini tatmin eder |
|
|
↑
|
|
 |
-

the-nuke
Aktif Üye
|
|
|
↑
|
|
 |
-

web-dersciniz
Acemi Üye
|
21.02.2010, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: wix |
|
|
wix.com yapabilirsin hazır kod veriyo |
|
|
↑
|
|
 |
-

yaris-merkezi
Uzman Üye
|
21.02.2010, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
flash siteyi wıx.com dan da açabilirsiniz hemde kullanması çok kolay ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

sensiz-kaldim
Aktif Üye
|
21.02.2010, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Her yeni gün sitemden birşeyler (ç)alıntı yapılıyor.. Ne kadar sağ tık engeli koysamda adamlar sayfa==> görünüm==> sayfa kaynağını göstersen alıyolar tüm kodu ve tümünü takip edemiyoruz ne yazıkki.. Her zaman dediğim bişey var bu tür konularda.. Ben bu tür insanlara hakkımı helal etmiyorum.. gecemi gündüzüme katıp kodlar, scriptler yazıyorum ve adam girip çalıyo ve kendi sitesine koyuyo.. Soruyoruz: -Kardeş niçin böle bişey yaptın, isteseydin verirdik diye.. Adam pişkin pişkin ya inkar ediyo yada (çalınan içeriği kendi sitesine upluad edip) bu kodlar zaten benimdi diyerek sahipleniyo.. eee ne yapacaksın şimdi.. Severmisin, sabaha mı bırakırsın..! bazı arkadaşlar diyo ki böylelerini şikayet edin felan diyolar.. Yaa Kardeşim Hangi Birini Şikayet Edelim.. Tek Bir Şey Diyorum.. Bu Tür İnsanlara Hakkım Helal Değildir.. Sevdiğim bi arkadaşım olan hackerfriend'in bi sözünü yazmak istiyorum (Bu arada selam olsun Haluk kardeşimiz de) :
Zulüm, başkasına ait olanları sahiplenmektir ve Allah zulmedenlerin yanında değildir!______________
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=140389&highlight= |
|
|
↑
|
|
 |
|