| Yazar |
Mesaj |
-

fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2009, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: harika bişidir ya düşünsene çok korkunç bir film üstelik Türk yapımı xD en deşet verici sahnede elektirler kesliyor.Herkes 10 saniye sessiz sonra bir iki çığlık haha süper xD
Şalter atınca "tak" diye bir ses çıktı,
Kuzen daha çok korkunca bende korktum  |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
21.09.2009, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben altıma bile yapardım çünkü burlar az ürkütücü xD ya bundan konuşmasak evde tekim ve tüylerim diken diken oluyor xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
21.09.2009, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: ben altıma bile yapardım çünkü burlar az ürkütücü xD ya bundan konuşmasak evde tekim ve tüylerim diken diken oluyor xD
YAZIK YA KORKUTMAYIN
Birazdan Pencereler Camlar Kırılacak
Elktrikler Gidecek
Ve Aynı Anda Kapı Çalacakk..
Gelen..
AİLE'N OLACAK |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
21.09.2009, 20:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gelemezler xD köyden gece vakti araba olmadıgı için xD evde tek olmak gibisi yok ama dabbe gibi bir film kesinlikle izlenmez..
14 yaşımdayken öle bir film izledim sonunda şimler felan çakmaya başladı ama öle böle değil çok korkmuştum babaannemler e nası gittimi hatırlamıyorum. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

gokseen
Uzman Üye
|
|
|
↑
|
|
 |
-

desingxxkod
Uzman Üye
|
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
21.09.2009, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rahatım karışan yokiki.
Diğer odadan
- ahmet yat lan artık!sabaha kadar ne bu.elektrik faturasından haberin var mı?? diyee bağıran bir annem ve gece geldiğinde lan yeter olum artık kapa pc yi ne bu böle her gün her gün diyem babam yok yok x.D ayrıca abi rahatsız oluyorum ya pc nin sesini kız diyen iğenç bir kardeşim yok xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

bscity
Uzman Üye
|
21.09.2009, 21:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış:
rahatım karışan yokiki.
Diğer odadan
- ahmet yat lan artık!sabaha kadar ne bu.elektrik faturasından haberin var mı?? diyee bağıran bir annem ve gece geldiğinde lan yeter olum artık kapa pc yi ne bu böle her gün her gün diyem babam yok yok x.D ayrıca abi rahatsız oluyorum ya pc nin sesini kız diyen iğenç bir kardeşim yok xD
Zaten bende merak ediyordum Hyperendin annesi babası napıyo diye  ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
21.09.2009, 21:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben bsden bu kadar çok DABBE HAYRANI ÇIKICANI ZANNETMİYORDUM
ne yalan söyleyim şaşırdım biran  ama dabbeye verilen emeği burdada görmek güzell ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
21.09.2009, 21:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bscity yazmış: hyperend yazmış:
rahatım karışan yokiki.
Diğer odadan
- ahmet yat lan artık!sabaha kadar ne bu.elektrik faturasından haberin var mı?? diyee bağıran bir annem ve gece geldiğinde lan yeter olum artık kapa pc yi ne bu böle her gün her gün diyem babam yok yok x.D ayrıca abi rahatsız oluyorum ya pc nin sesini kız diyen iğenç bir kardeşim yok xD
Zaten bende merak ediyordum Hyperendin annesi babası napıyo diye
cinnet geçirdikleri kesin ya xD 65 tl elektrik faturasını bana yedireceklerdi xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

bscity
Uzman Üye
|
21.09.2009, 21:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: bscity yazmış: hyperend yazmış:
rahatım karışan yokiki.
Diğer odadan
cinnet geçirdikleri kesin ya xD 65 tl elektrik faturasını bana yedireceklerdi xD
Maşallah o Fatura Bize Bile Gelmiyo  (3 Kişilik Aileyiz) ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
21.09.2009, 21:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bscity yazmış: hyperend yazmış: bscity yazmış: hyperend yazmış:
rahatım karışan yokiki.
Diğer odadan
cinnet geçirdikleri kesin ya xD 65 tl elektrik faturasını bana yedireceklerdi xD
Maşallah o Fatura Bize Bile Gelmiyo  (3 Kişilik Aileyiz)
ama zamlı geldi normalde 50 gelirdi.xD ama evde her şey var ya.buzdolabı çamaşır makinesi, fırın,bilgisayar,tv,uydu,elektrik sürüge felan filn xD
neyse konuya dönelim xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
|
↑
|
|
 |
-

bscity
Uzman Üye
|
21.09.2009, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Hiç Söylemedim
Ben Dabbeyi ilk izlediğimde kendimi tuvalette bağırırken buldum  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2009, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bscity yazmış: Ben Hiç Söylemedim
Ben Dabbeyi ilk izlediğimde kendimi tuvalette bağırırken buldum
Arkadaşımın Kardesi Dappebyi izlerden koltuğa işedi xD ______________ Upsss... xD |
|
|
↑
|
|
 |
-

bscity
Uzman Üye
|
21.09.2009, 21:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|