Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj22.09.2009, 12:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

scriptype yazmış:
0 hiç kimseyle bayramlaşmadım, hiç bi misafirliğe gitmedim, kimse de bize gelmedi x))

aynen maaann xD
Mesaj22.09.2009, 12:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben 15 Yaşındayım 16 Yaşında Bi Arkadaşım Daha Var Kapı Kapı Dolaşıp Şeker Topladık Para Topladık Mr. Green Mr. Green

35 TL Mr. Green
Mesaj22.09.2009, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

2 Torba Dolusu Şeker Topladık...

Kapıyı Açanlara Aynen Şöyle Diyoz Şeker Verirken Off Gene Şeker Diyoz O Anda Off Şekerim Çıktı Diyoz

Bende Şekerim Çürüdü Diyorum..

Bizi Bi Gülme Tututo..

Bi Teyze Açtı Kapıyı Teyzede Şeker Veriyodu Arkadaşla Söyledik Teyze Hiç para Toplayamadık Dedik Üst Kattaki Komşu 5 Kuruş Verdi Dedik Mr. Green aaa Ne Kadar Ayıp Dedik Teyze Çıkarda 5 TL Hangi Takımlısınız Dedi Ben FB Dedim Arkadaşım Bjk Dedi Kardeşimde Vardı Lan Bi Baktım Yerde Gsli Hali o Arada Kardeşimde Gsli Dedim Son Anda Parayı Aldık Aslında Kardeşim Fbliydi Mr. Green Mr. Green
Mesaj22.09.2009, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

desingxxkod yazmış:
2 Torba Dolusu Şeker Topladık...

Kapıyı Açanlara Aynen Şöyle Diyoz Şeker Verirken Off Gene Şeker Diyoz O Anda Off Şekerim Çıktı Diyoz

Bende Şekerim Çürüdü Diyorum..

Bizi Bi Gülme Tututo..

Bi Teyze Açtı Kapıyı Teyzede Şeker Veriyodu Arkadaşla Söyledik Teyze Hiç para Toplayamadık Dedik Üst Kattaki Komşu 5 Kuruş Verdi Dedik Mr. Green aaa Ne Kadar Ayıp Dedik Teyze Çıkarda 5 TL Hangi Takımlısınız Dedi Ben FB Dedim Arkadaşım Bjk Dedi Kardeşimde Vardı Lan Bi Baktım Yerde Gsli Hali o Arada Kardeşimde Gsli Dedim Son Anda Parayı Aldık Aslında Kardeşim Fbliydi Mr. Green Mr. Green

Şekerim Çürüdü Degil Dişlerim Çürüdü Olacaktı Ora Mr. Green
Mesaj22.09.2009, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bayramı Kriz teğet geçmedi Very Happy

10 TL her bayram 100 Very Happy bu sefer Enflasyon yüzünden.. Very Happy Bi sıfır attılar bizim ailedekiler.. Very Happy

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj22.09.2009, 13:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
Bayramı Kriz teğet geçmedi Very Happy

10 TL her bayram 100 Very Happy bu sefer Enflasyon yüzünden.. Very Happy Bi sıfır attılar bizim ailedekiler.. Very Happy

Keşke 6 Sınır Atmasalardı Mr. Green Mr. Green

Hiç Yoktan 1 Sıfırı Geri Verseler Mr. Green
Önceki mesajları göster: