| Yazar |
Mesaj |
-

scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2009, 01:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence yükseltir hiti falan ya. kendi adıma konuşacak olursam rahatsız değilim bu reklamlardan zaten 768*90 gelmiş daha neyine rahatsız olucam. ama çok sayıda sınıf sitesi, öğretmen sitesi ne biliyim din sitesi falan var onlara yazık oldu wullahi ______________ Hey maan |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2009, 07:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
böle konular yasak ama ben şikayetçi değilim pek açıkcası ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2009, 07:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar haklı...Yeter artık dur denilmesi lazım...İsterseniz birlikte hareket ederek sitelerimizi kapatalım... ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2009, 07:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halimdiktas yazmış: Arkadaşlar haklı...Yeter artık dur denilmesi lazım...İsterseniz birlikte hareket ederek sitelerimizi kapatalım...
oldu bide webme.comu hackliyelim...  ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2009, 07:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne gerekiyorsa yapalım  ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2009, 07:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halimdiktas yazmış: Ne gerekiyorsa yapalım
evet elimizden geleni ardımıza koymayalım webme şirketini almanyaya gidip bombalıyalım !!  ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

menzililahileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2009, 07:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BEDAVA SİTEM KENDİ KURAL KOYMUSTU ADULT RKLAM ALMAYIN DİY PARA İCİN SİMDİ KENDİMİ ALIYOR BENCE HİÇ YORUM YAZMAYIN CÜNKÜ BİZİ Tİ YE BİLE ALMIYORLAR PARA HER KAPIYI ACAR DEDİKLERİ BU OLSA GEREK YA ADAM SİTEME GELİYOR DİNİ BİLGİ İCİN Bİ BAKIYOR İLİŞKİYE NASIL GİRİLİR...GERCEKTEN COK SACMALIK AZ DA OLSA EDEP YA HU... ______________
|
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2009, 07:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet bende yeni gördüm o reklamı... valla iyice abartılmış... ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
21.11.2009, 09:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
B-S kendisi değiL miydi siteLerde Adtech gibi Erotik içerikLi rekLam yasak diye..
Bu sabah siteme girdim,ayıptır söyLemesi bir kadın (İç Çamaşırının oLduğu böLümün resmi ile şu yazı yazıyor..)
"Sex'e nasıL giriLir.." böyLe idi yanlış hatırLamıyorsam..
B-S'nin hatası Haddinden büyük cidden..
Şimdi o rekLamın bir daha çıkmasını bekLiyorum..O rekLamın SS'si iLe Support'a maiL atıcam.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2009, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: B-S kendisi değiL miydi siteLerde Adtech gibi Erotik içerikLi rekLam yasak diye..
Bu sabah siteme girdim,ayıptır söyLemesi bir kadın (İç Çamaşırının oLduğu böLümün resmi ile şu yazı yazıyor..)
"Sex'e nasıL giriLir.." böyLe idi yanlış hatırLamıyorsam..
B-S'nin hatası Haddinden büyük cidden..
Şimdi o rekLamın bir daha çıkmasını bekLiyorum..O rekLamın SS'si iLe Support'a maiL atıcam..
aynen... ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
21.11.2009, 09:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir arkadaş o rekLamın SS'sini çekin gibi bir şey demişti..
Bende tuttum çektim..
Afedersiniz rekLam Flash oLduğu için tam ben Print'le çektiğim vakit yazı görünmedi..
"Yazıda,İlişkiye NasıL GiriLir!" yazıyor..Ben size yanLış demişim affoLa..
Support'tada biLdireceğim..  ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

islamanahtari
Uzman Üye
|
21.11.2009, 10:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu kadarıda olmaz diyorum yazıklar olsun o kadar uğraşarak emek verdiğim siteye koyulan reklama bakın bu bana değil tüm müslüman alemine yapılan terbiyesizliktir sitemden utanıyorum 2500 sayfalık sitemden utanıyorum bu kadar emeğimden utanıyorum hakkımıda helal etmiyorum o reklamdan kazandığı parada boğazında kalsın
 ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
21.11.2009, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yazık ya..
Sitemize girenLer kimbiLir ne kötü düşünüyorLardır..
Yaptığı hata haddinden büyük..BizLere yasak diyor kendisi ekLiyor..
Kimse yaLan diyemez,yöneticide (Cunobaq hocamız) dahiL..
ResimLer ortada..
Yazık ya.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
|
↑
|
|
 |
-

islamanahtari
Uzman Üye
|
21.11.2009, 10:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
21.11.2009, 10:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamanahtari yazmış: ziyaretci şöyle düşünüyor site sahibi site yapmış ama adult reklamdan para kazanıyor sitedeki 2500 sayfayıda okusa ordaki reklam oldugu sürece fikri değişmez
En kötüsü sizin durumunuz..
Siz birde İslam'i içerikLi site yapmışsınız..(Çok güzeL!) Fakat rekLamLarı görünce adam bir an şüpheye düşüyor..
Adam İsLami site yapmış kuLLandığı rekLama bak gibisinden..  ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
|
↑
|
|
 |
|