| Yazar |
Mesaj |
-

online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2010, 09:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam o zaman ben soruları hazırladım.
Akşam 5'den 6'ya kadar yani 1 saat sürecektir.
Başlangıç Saati: 17:00
Bitiş Saati: 18:00
Ödül Süprizdir.
Lütfen herkes site ismini yazsın.
Bilgi Yarışması Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
|
↑
|
|
 |
-

fearsehri
Acemi Üye
|
12.01.2010, 10:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Okuldan 16:30 Da Çıkıyorum.
17:00 Da Eve Geleceğim.
Gecikirsem Ne Yapacağız. ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2010, 10:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: Burada daha önce htlmkodes tutturdu mert neden tutturamasınki?tek yapması gereken 3-4 saat önce haber vermek ve bu yarışmanın akşam 8den sonra olmasını sağlamak Teşekkürler Burak. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
|
↑
|
|
 |
-

2010toplist
Aktif Üye
|
12.01.2010, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben siteye griş yapamiyorum iş yerinde proxy engeli var oyun adı geçen hiç bir yere giremiyorum :(katılmayı isterdim fakat yarısma saatleri tam çıkış saatime geliyor herkeze basarılar______________ Siteni Ekle Hit Kazan
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

fearsehri
Acemi Üye
|
12.01.2010, 10:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2010toplist yazmış: ben siteye griş yapamiyorum iş yerinde proxy engeli var oyun adı geçen hiç bir yere giremiyorum :(katılmayı isterdim fakat yarısma saatleri tam çıkış saatime geliyor herkeze basarılar
Bende Saat 19:00 - 20:00 Arası Olsa Daha İyi Olurdu Diye Düşünüyorum. ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2010, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fearsehri yazmış: 2010toplist yazmış: ben siteye griş yapamiyorum iş yerinde proxy engeli var oyun adı geçen hiç bir yere giremiyorum :(katılmayı isterdim fakat yarısma saatleri tam çıkış saatime geliyor herkeze basarılar
Bende Saat 19:00 - 20:00 Arası Olsa Daha İyi Olurdu Diye Düşünüyorum. Merhaba,
Sizlere göre bir güncelleme her an yapılabilir.Fakat suanda değişen bir şey maalesef yok ama akşamda olabilir.
Arkadaşalr siz düşüncelerinizi yazınız ben o saatlerde yapmaya çalışacağım. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
|
↑
|
|
 |
-

2010toplist
Aktif Üye
|
12.01.2010, 10:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
19 - 20 arası ideal ______________ Siteni Ekle Hit Kazan
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2010, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2010toplist yazmış: 19 - 20 arası ideal Sizin için ideal olabilir ya diğerleri ?
Lütfen herkes müsait oldugu saati yazsın.
Ödül Büyük ve Süpriz ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
|
↑
|
|
 |
-

tunaberkbo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.01.2010, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: 2010toplist yazmış: 19 - 20 arası ideal Sizin için ideal olabilir ya diğerleri ?
Lütfen herkes müsait oldugu saati yazsın.
Ödül Büyük ve Süpriz
Saat 17:00 da mı ?
tam olarak bu saatte ise 15 dk. kalmış  ______________ İdda ediyorum. Bedava Sitem'in En İyi Kişisel Web Sitesi: TunaberkBO
Eğer Gözlerin Yatacağım hapis ise; o hapiste yatmak için her suçu işlemeye hazırım... -TunaberkBO- |
|
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2010, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkesden özür diliyorum rahatsızlandım.Hastaneye gittim,Yarışmamız 19:30 dur
19:30 dur. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
En son online-games1 tarafından 12.01.2010 17:41:45 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2010, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yarışma Başlıyor Son 5 dk.
Ödül Büyük ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
|
↑
|
|
 |
-

tunaberkbo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.01.2010, 17:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Herkesden özür diliyorum rahatsızlandım.Hastaneye gittim,Yarışmamız 18:30 dur
19:30 dur.
Geçmiş olsun.
Yettim  ______________ İdda ediyorum. Bedava Sitem'in En İyi Kişisel Web Sitesi: TunaberkBO
Eğer Gözlerin Yatacağım hapis ise; o hapiste yatmak için her suçu işlemeye hazırım... -TunaberkBO- |
|
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2010, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Tamam o zaman ben soruları hazırladım.
Akşam 5'den 6'ya kadar yani 1 saat sürecektir.
Başlangıç Saati: 17:00
Bitiş Saati: 18:00
Ödül Süprizdir.
Lütfen herkes site ismini yazsın.
Bilgi Yarışması Sayfasına Ulaşmak İçin Tıklayınız ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
↑
|
|
 |
-

tunaberkbo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.01.2010, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kimse gelmiyor mu kankaa? Bir tek ben yarışacam  ______________ İdda ediyorum. Bedava Sitem'in En İyi Kişisel Web Sitesi: TunaberkBO
|
|
↑
|
|
 |
|