Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj15.01.2010, 13:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

B-s için Değilde Tüm Üyeleri İçin Çalıştım Biyere Kadar Bundan Sonra Güncellemelerim Harici Birşey Yapmayı Düşünmüyorum Wink
Mesaj15.01.2010, 14:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

geçen sene yazın köydeyken bedava-sitem forumuna girecem diye internet paketi almıştım 100 kontöre 3 aylık Very Happy hep forumdaydım Very Happy
Mesaj15.01.2010, 16:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben Fazla Bir şey Yapmadm Hepinizin Karnesi Başarılar İle Dolu ama Fazla Zaman ayıramıyorm Bilgisayara Başarılar Kardeşlerim ! Wink
Mesaj15.01.2010, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

-CSS forumunun bir düzende olması için çok urastım.Diğer alman ve ingiliz forumlarından bir çok örnek gösterdim.Ama gereksiz denip konu kaldırıldı.

- Hyperend türü tasarımlarıyla bir çok kişiye tasarım olanağı + tasarım öncüsü ve kaynak oldum..

- Css Mesaj Kutularını sundum

- Kod alanı ve Bilgi alanı gibi bir işlev ve bunu bedava-sitem editörüyle yönetme kolaylıgını oluşturdum.

-Formları şekillendirmek konusu ile bir çok kişinin yorum alanı vs nin gelişmesine yardımcı oldum...

-Hyperend Gri Tasarımını Alman forumlarında da sundum.Çünkü bu sbsde çok beğenilmişti.(2 örnek sitennin temelide gri tasarım)

- ICE Blue tasarımlarını düzenleyerek ICE Blue devrini tekrar başlattım.

- Css tasarım yapımının videosunu çekip sizlere sundum.

var mı daha başka bilen ben bu kadarını hatırladım.
Mesaj26.01.2010, 18:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu günceL...
Mesaj26.01.2010, 20:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow ßedava-Sitem Reklam Yarışmasında Kiremitlerle Bedava-Sitem Yazdım Razz (ama katılamadım)
ßedava-Sitem CSS teşvik konusunu başlatım Wink
Yani;
Ortaya aTTığım düşünceyle başlattım..
Düşünce:Yakında Bedava-Sitemin yarısı CSS Tasarım kullanacak dedim...(o zamanlar millet genellikle ice blue kullanıyordu)
Tabi ortaya attığım düşünceye inanmayan çok oldu ama GÖRÜYORUZ... Very Happy
Mesaj26.01.2010, 20:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlkkez bir bs yöneticisi olan cunobag hocamıza fan sitesi açtım

Bs de bir dönem moderatörlük yapıp kendi rızamla ayrıldım

Googleye kayıtı en iyi şekilde resimli anlattım Linki burda ve sabit durumda hala Link: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25681

Bunun gibi bir çok sabit resimli anlatımımda hala forumda yayınlanmakta

Bir çok site tasarımından mahrum arkadaşlara banner karşılığı bile olmadan tasarım yaptım içeriklerindede yardımcı oldum. Bunun ödülüde bs topluluklarındaki başlığımda

Daha irili ufaklı neler neler hepsini yazmaya kalksam roman olur Very Happy
Mesaj26.01.2010, 20:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

gececi40 yazmış:
İlkkez bir bs yöneticisi olan cunobag hocamıza fan sitesi açtım

Bs de bir dönem moderatörlük yapıp kendi rızamla ayrıldım

Googleye kayıtı en iyi şekilde resimli anlattım Linki burda ve sabit durumda hala Link: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25681

Bunun gibi bir çok sabit resimli anlatımımda hala forumda yayınlanmakta

Bir çok site tasarımından mahrum arkadaşlara banner karşılığı bile olmadan tasarım yaptım içeriklerindede yardımcı oldum. Bunun ödülüde bs topluluklarındaki başlığımda

Daha irili ufaklı neler neler hepsini yazmaya kalksam roman olur Very Happy

Ha bu arada Very HappyVery Happy profil resimini ilk kayıt olduğu günden beri değiştirmeyen ve ikinci yılına kadarda bu geleneği sürdüren parmaklarla gösterilecek bs üstadlarındanım buda bir ayrıcalıktır unutmayınki imza çok önemlidir
Mesaj27.01.2010, 19:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

ilk iki sitemle pek bi şey yaptım diyemem.
3.sitem yenitema ile kendi emeklerimle yaptığım tasarımları bedavaya tr.gg'cilere sunmuştum. sonraki sitem olan site-bul'la tr.gg'ye bi dönem toplist modasını getirmiştim. sonraki sitem seonet'le tamamını kendim yazdığım bir sürü arama motoru optimizasyonu yazısını sundum. sonra csstore ile yine kendi emeklerimle hazırladığım tasarımları bedavaya sundum, çalıntıyı engellemek ve üye istatistiğini kontrol etmek için bs'nin üyelik sistemini uyarladım. bu üyelik sistemi de bi dönem moda olmaya başlamıştı. sonra diğer bikaç arkadaşımla mediamouse, yenimetinbelgesi gibi projeler düşünmüştük. sonuç olarak kendi hazırladığım içeriklerin büyük çoğunluğu hep çalıntıya uğramıştır. csstore'daki tasarımları da son anda kendi yöntemlerimle kurtarıp siteyi kurtarmıştım.
Mesaj27.01.2010, 19:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

son cümlede *siteyi kapatmıştım olcak
Mesaj27.01.2010, 20:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

scriptype yazmış:
son cümlede *siteyi kapatmıştım olcak

senin ne yaptıgını en iyi bilenlerdenim Very Happy
Mesaj03.02.2010, 10:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Valla aylık 250 kontor harcıyorum bedava-sitemde gezmek için Very Happy Very Happy YETMEZMİ !
Mesaj03.02.2010, 14:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

afilliyanlizlik yazmış:
Valla aylık 250 kontor harcıyorum bedava-sitemde gezmek için Very Happy Very Happy YETMEZMİ !

Fazlasıyla ... Laughing
Mesaj03.02.2010, 15:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

netiket yazmış:
Tüm açtığım sitelerin,foruma mesaj katkısını toplarsam 1000'i geçiyor.Neyse büyük bişey yapmadıkya altı üstü 1000 mesaj. Mr. Green

ona bakarsak benim 10 yakın sitem hepsinde bi 100 var biri zaten 1000 e yakın onundışındfa hiçççççç birrrr faydammmmm olmadıııııııı
Mesaj03.02.2010, 15:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bedava-sitem'in üye sayısını arttırdım ...