Yazar |
Mesaj |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
18.07.2010, 08:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
antispamteam yazmış: bunu ilk öneren ben olma ihtimalim yüksek ve selin hanımdan aldığım cevap şuna benziyordu:
burası bir internet sitesi yaratma platformu ve forumda kullanıcılara yardımcı olmak için var.. Sırf puan toplamak için forumu yüzlerce gereksiz konuyla doldurup kirletmenin bir manası yok ve bir site yaratma ortamında en fazla puanı alan değil, kodlamayı en fazla bilen kişi değerlidir..
tabi böyle söylemedi de ben o söylemdeki fikri dışa bu şekilde döktüm
Kimleri görüyorum vayy hosgeldin kardesim
Dogru söylüyorsun aslinda ancak bu puanlar icin rekabet artip forum daha da canlanmaz mi sence?
Selametle |
|
↑
|
|
 |
-

antispamteam
Uzman Üye
|
18.07.2010, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış:
Dogru söylüyorsun aslinda ancak bu puanlar icin rekabet artip forum daha da canlanmaz mi sence?
Selametle
aynı fikirdeyiz dostum da teknik destek forumu olduğunu unutmamak gerek diye beni selin hanım uyarmıştı o yüzden belirtmek istedim ki zaten şu dönem forum üzerine eklentilerle uğraşacaklarını sanmam, forumun en canlı döneminde ben buradaydım onda bile selin hanımın birileriyle konuşması ve uzun zaman sonra gerçekleştirilmesi gerekiyordu.. bugün sanmam ki forumda gelişme olsun..
ama moderatör destekli bir puanlama olabilir, işi bilenler puan alır ve rütbesel olarak artarlar. ancak bunun içinde tam tarafsız üyelerle arkadaşlığı olmayan modlar gerekir bu da yok
ama yine de öneri bombalamak değil amacım, çok kişi isterse belki teknik desteğe ulaştırır yeşiller  |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
18.07.2010, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
antispamteam yazmış: anadolulular yazmış:
Selametle
aynı fikirdeyiz dostum da teknik destek forumu olduğunu unutmamak gerek diye beni selin hanım uyarmıştı o yüzden belirtmek istedim ki zaten şu dönem forum üzerine eklentilerle uğraşacaklarını sanmam, forumun en canlı döneminde ben buradaydım onda bile selin hanımın birileriyle konuşması ve uzun zaman sonra gerçekleştirilmesi gerekiyordu.. bugün sanmam ki forumda gelişme olsun..
ama moderatör destekli bir puanlama olabilir, işi bilenler puan alır ve rütbesel olarak artarlar. ancak bunun içinde tam tarafsız üyelerle arkadaşlığı olmayan modlar gerekir bu da yok
ama yine de öneri bombalamak değil amacım, çok kişi isterse belki teknik desteğe ulaştırır yeşiller
Aciklaman icin tsk ederim.Alinda olmasi gerek ancak bunun olasi icin degisik seylerde lazim dedigin gibi yani belkide söyle olabilir sadece modlar oy verebilir.Böyle olur mesela |
|
↑
|
|
 |
-

simerweb
Uzman Üye
|
24.07.2010, 09:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benden tam destek.. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

fbml-kodcum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2010, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2010, 09:45 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
fbml-kodcum yazmış: Merhabalar ,
şuanki forum için böyle birşey söz konusu olamaz.
Forumun dili : Phpbb olduğu için phpbb'de şuanda TEŞEKKÜR eklentisi
bulunmamaktadır , forumun sisteminin değiştirilmesi lazım.
Buda çok büyük sorumluluklar getirir
Phpbb forumlarda da teşekkür eklentisi var!..  |
|
↑
|
|
 |
-

ibrahmgun
Uzman Üye
|
24.07.2010, 10:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
programyapmak yazmış: fbml-kodcum yazmış: Merhabalar ,
şuanki forum için böyle birşey söz konusu olamaz.
Forumun dili : Phpbb olduğu için phpbb'de şuanda TEŞEKKÜR eklentisi
bulunmamaktadır , forumun sisteminin değiştirilmesi lazım.
Buda çok büyük sorumluluklar getirir
Phpbb forumlarda da teşekkür eklentisi var!..
Bende aynısını yazacaktım..
Evet var.. |
|
↑
|
|
 |
-

brisin
Uzman Üye
|
24.07.2010, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
katılıyorum,tam destek veriyorum ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

dogugundemi
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

dogugundemi
Aktif Üye
|
27.07.2010, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İmkanı Var ise Herkes Bunu Desteklemek Zorunda olmalı Bence  |
|
↑
|
|
 |
-

anadolulular
Uzman Üye
|
27.07.2010, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dogugundemi yazmış: İmkanı Var ise Herkes Bunu Desteklemek Zorunda olmalı Bence
Destek icin tskler |
|
↑
|
|
 |
-

dogugundemi
Aktif Üye
|
28.07.2010, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
antispamteam yazmış: bunu ilk öneren ben olma ihtimalim yüksek ve selin hanımdan aldığım cevap şuna benziyordu:
burası bir internet sitesi yaratma platformu ve forumda kullanıcılara yardımcı olmak için var.. Sırf puan toplamak için forumu yüzlerce gereksiz konuyla doldurup kirletmenin bir manası yok ve bir site yaratma ortamında en fazla puanı alan değil, kodlamayı en fazla bilen kişi değerlidir..
tabi böyle söylemedi de ben o söylemdeki fikri dışa bu şekilde döktüm
Ama Uygulanır İse Muheteşem Bir Forum Olur  |
|
↑
|
|
 |
|