Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj10.07.2011, 23:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

İnternet Sitelerinin Hepsi Moda oldu Diyebiliriz Çeşit arttı oyun,video,tasarım, vs Siteler Çogaldı buda Haliyle Canımızı Sıktı diyebiliriz. çok abartılı bir şekilde Her gün site kuruyorlar bilmeyen biri bile.. Buda işin Smile abartısını cıkardı. Bu sene Moda ne olur bilmem ama. tahmin yürütmek gerekirse Kişisel Siteler en az 1 yada 2 aya kalmaz tekrar Çogalacaktır.. ee malum ( facebook,twitter ) twitter daha Çogunlukla twitter Buna örnek olacaktır herkez tekrar kendi düşüncüleri kendi bloguna yazacak vs.. Ama benden Size tavsiye! toplam 4 yıldır tr.gg deyim. zamankop.tr.gg le başladım bu siteyle bitirdim diyebilirim.. Sanala O kadar Çok emek vermeyin. Çünkü O kadar şey kaybediyorsunuz ki sanaldaki Emeğinize Deymiyor.. Smile Boşverin Bu senenin Modasını Siz Bu yıl ne modalık yapsam diye düşünün SmileSmile Htlmkodes.tr.gg Düşüncesi.. Allaha Emanet olun. Razz
Mesaj11.07.2011, 08:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben B-S De Zaten 3 Yıldır Filan Varım 3TGuCu-BehzatC06-Muziklerleturkiye-3Tv2MGuCu Gibi Siteler Kurdum 2008 De De Kurdum Ama İsimlerini Unuttum Smile Ben Ne Zamandır Böyle Site Yapmak İstiyrodum 3 Yıldan Sonra Ufak Tefek Bilgiler Edindim,Açtım Şimdide Free Template Tasarımların Üstüne Yoğunlaştım BS Ye Uyarlayıp Sitemde Hepsini Yayınlayacam Smile ...Yani 3 Yıldır Özentilik Yapmadım Şimdide Yapmam.Ama Şu Anda Çok Özentiler Var Smile Moda Olarak Oyun Sitesi 1.Sırada...Daha Sonra Wolfteam.
Önceki mesajları göster: