Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj16.07.2011, 10:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

içerğini beğendim fakat linklerin siten/206.htm,208.htm sekillerinde oluşturulmuş
google seni 208 şeklinde indexliyecek.İçeriğinin hiç bir faydasini göremeyeceksin malesef Wink
bkz:http://dogakorumakulubu.tr.gg/238.htm
Mesaj16.07.2011, 10:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

alimengu yazmış:
içerğini beğendim fakat linklerin siten/206.htm,208.htm sekillerinde oluşturulmuş
google seni 208 şeklinde indexliyecek.İçeriğinin hiç bir faydasini göremeyeceksin malesef Wink
bkz:http://dogakorumakulubu.tr.gg/238.htm

Anlamadım detaylı şekilde mesaj atar mısınız onları ben öyle koymuştum isimlerini :S
Mesaj16.07.2011, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

yani siteniz googlede normal aranınca çıkmaz sadece sitenizin ismi yazılınca çıkar örn bi adam googlede çevre sorunları diye arattığında siteniz çıkma ihtimali çok düşük sizi bulması için doga koruma kulubu 206 yazarsa sizi bulur belki =) bu yüzden sayfa isimlerini içeriğe göre veriniz
Mesaj16.07.2011, 10:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

yusufberki yazmış:
yani siteniz googlede normal aranınca çıkmaz sadece sitenizin ismi yazılınca çıkar örn bi adam googlede çevre sorunları diye arattığında siteniz çıkma ihtimali çok düşük sizi bulması için doga koruma kulubu 206 yazarsa sizi bulur belki =) bu yüzden sayfa isimlerini içeriğe göre veriniz

Bunu bilmiyordum bildiğim iyi oldu şimdi bir saat içinde değiştirmeye başlıyorum.
Mesaj16.07.2011, 10:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

dogakorumakulubu yazmış:
yusufberki yazmış:

Bunu bilmiyordum bildiğim iyi oldu şimdi bir saat içinde değiştirmeye başlıyorum.

Yaptım her şeyi düzelttim. Smile
Önceki mesajları göster: