Bursa'da yağmur hala devam ediyor.Dün havuza giderken yağmura yakalandık.Ve bugün oğlum üşütmekten dolayı ateşlendi.Ağustos ayında böyle bir serinlik görmemiştim.Allah oruç tutan kullarına acıdı sanırım.
Ah ah nerde o serin günler...
Bura diyarbakır 41 derece bugün yarında 42
(Kendi adıma konuşuyorum.)İnsanoğlu ne kadar da nankör.Daha düne kadar off yandık piştik diyorduk,şimdide hava nasılda serinledi hasta olduk diyoruz.Yok yok biz kullara yaranılmaz.Rabbin işine bile karışıcaz elimizden gelse.Rabbim sen herşeyin iyisini bilirsin bizleri affet....
Haklsın bu her kim olursa olsun havalardan şikayetçi olduğunda aklıma gelir. Soğuk olsa yok çok soğuk yaz gelse ama yaz geldiğindede nerde o kış
İnsana hiçbir zaman yaranılmaz
Bırakında hayırlısı ile yağsın.
Evet. ama dün sahurda gördüm bizim balkondaki halı sırılsıklam olmuş..Sünger gibi emmiş. 1. katta evimiz. inş. diğer evlere birşey olmamıştır ______________ @düzenlenmiştir
Varsa bir durum haberlerde verirler.Allah musibetlerden korusun.
Yağmur yarında devam edecekmiş bu arada ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.