Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj28.06.2008, 00:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

selam..
siten içerik ve görsellik bakımından güzel bir sonuç ortaya çıkarmışş..
ama sadece bi noktada eleştiri yapmak istiyorum..flash istiklal Marşımız çalarken alttaki videoları izleyemiyoruz..izleniyorda sesler karışıyor ona bir çara bıulursan süper olucak Wink
Mesaj28.06.2008, 02:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: film siteleri neden silinmiyor

baktube yazmış:
arkadaşlar film siteleri ve mp3 siteleri silinecekti,ama kimse bu yasağı takmıyor, binlerce böyle tr.gg sitesi var.Biz daha ilk günden hepsini kaldırdık, birkaç site sahibine kibar bir dil ile uyarı yazdım bana sana ne lan dediler. Bunları tek tek ihbar mı edelim yada mod arkadaşlar daha sıkı takip etseler daha iyi olmazmı?

Arkadasim modlarda insan artik,robot degil ki binlerce siteyi nasil ziyaret edecekler ki Wink Laughing
Mesaj28.06.2008, 09:17 (UTC)    

baktube yazmış:
arkadaşlar film siteleri ve mp3 siteleri silinecekti,ama kimse bu yasağı takmıyor, binlerce böyle tr.gg sitesi var.Biz daha ilk günden hepsini kaldırdık, birkaç site sahibine kibar bir dil ile uyarı yazdım bana sana ne lan dediler. Bunları tek tek ihbar mı edelim yada mod arkadaşlar daha sıkı takip etseler daha iyi olmazmı?

arkadaşım 2 günde 25 e yaklaşık site silindi.... Exclamation
Mesaj28.06.2008, 09:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

djkresimli yazmış:
selam..
siten içerik ve görsellik bakımından güzel bir sonuç ortaya çıkarmışş..
ama sadece bi noktada eleştiri yapmak istiyorum..flash istiklal Marşımız çalarken alttaki videoları izleyemiyoruz..izleniyorda sesler karışıyor ona bir çara bıulursan süper olucak Wink

İSTTİKLAL MARŞI KISA SÜRÜYO ZATEN AZ SABRET HEMEN BİTTİYO Wink
Mesaj28.06.2008, 09:19 (UTC)    

cevdetprizrenli yazmış:
baktube yazmış:

Arkadasim modlarda insan artik,robot degil ki binlerce siteyi nasil ziyaret edecekler ki Wink Laughing

DOĞRU YANİ Rolling Eyes
Mesaj28.06.2008, 11:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

LÜTFEN OKUYUN Wink
Mesaj28.06.2008, 14:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

naazimca.tr.gg bile bu nedenle bi süre kapatılmıştı
Mesaj28.06.2008, 14:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.video-kent.tr.gg bakın bu arkadaşında sitesi gitti boş yere video sitesi yapıp yorulmayın siliniyo Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Mesaj28.06.2008, 21:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

okuyun.... Wink
Mesaj29.06.2008, 10:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

birçok kişinin sitesi siliniyor sizinkininde silinmemesini istiyorsanız okuyun Exclamation Exclamation Exclamation
Mesaj29.06.2008, 10:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

siten cok yawas cok cikmak zorunda kaldim Cool Wink

Mesaj01.07.2008, 15:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

br34k-d4nc3 yazmış:
siten cok yawas cok cikmak zorunda kaldim Cool Wink

şimdi hızlandı.. Wink
Mesaj01.07.2008, 15:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

download ettirebilirsin ama nasıl
mesela sen aldın bir programı linki koydun...
tıkladığında sitenden indiriyorsa adam banlnırsın ama tıkladığında başka site açılıyorsa banlanmassın...

Mesaj01.07.2008, 17:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

webmatematik yazmış:
download ettirebilirsin ama nasıl
mesela sen aldın bir programı linki koydun...
tıkladığında sitenden indiriyorsa adam banlnırsın ama tıkladığında başka site açılıyorsa banlanmassın...

ewt doğru Wink
Mesaj01.07.2008, 17:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

afilliyanlizlik yazmış:
ayrıca siteni beyendim istiklal marşı çalıyor güzel olmuş hoşuma gitti yukarda başlık resmi yada banner onu enine doğru genişletirsen enine uyum sağlıyacaktır ama anasayfa biraz düzen istiyor bence :Very Happy yaww bende yorumculukmu yapsam nee Very HappyVery Happy

yap tabiki engellyen mi vars eni Wink