Yazar |
Mesaj |
-

pirioyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benide ekle kardeş Katagori Flash oyunlar... ______________ Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim... |
|
↑
|
|
 |
-

gskent
Aktif Üye
|
29.10.2008, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: tamam |
|
|
pirioyun.tr.gg eklendin 1 kasımda baslıoruz
son 3 site ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

pirioyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 19:20 (UTC) Mesaj konusu: Re: tamam |
|
|
gskent yazmış: pirioyun.tr.gg eklendin 1 kasımda baslıoruz
son 3 site
Teşekkürler... ______________ Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim... |
|
↑
|
|
 |
-

gskent
Aktif Üye
|
29.10.2008, 19:26 (UTC) Mesaj konusu: finsih |
|
|
tamamdır artık sıte almıyoruz...... anket erken acıldı ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

gskent
Aktif Üye
|
29.10.2008, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: finsih |
|
|
tamamdır artık sıte almıyoruz...... anket erken acıldı ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

pirioyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: Yarışmadan Çekiliyorum... |
|
|
@gskent
Arkadaşın yolladığı öm
Gsken tin baslattıgı yarısmaya sende katılmıstın ve yarısma basladı arkadaslarında oy kullansın adresı ver cunku birinci olana hediyeler var 1,2,3 hediyeler var bekleriz ii oylamalar
Böyle bir öm geliyor. Ben bu işe karşıyım arkadaşlarım bana destek çıkacak ne kadar fazla arkadaşın varsa o kadar şanslısın yani Bumu doğru yarışma bumu yani.. Bunun ğzerine ben...
Böyle bir yarışma şekli yanlış bunu sizin yapmanız daha büyük bir yanlış o zaman fazla arkadaşı olan yarışmayı kazanacak öyle şeymi olur sitenize gelen ziyaretciler kimi seçerse o siz site sahibi olarak yarışmacıları şlkeye teşvik ediyorsunuz Bu nedenle yarışmadan ayrılıyorum...
Diye yazdım Yani bunu Yarışma sahibinin yapması büyük hata. Sırf kendi sitesi hit alsın diye yapılan basit bir oyun.
Bu benim doğrularıma ters olduğundan Yarışmadan Çekiliyorum
Lütfen bana oy vermeyin...
Selametle ______________ Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim... |
|
↑
|
|
 |
-

gskent
Aktif Üye
|
29.10.2008, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: YANLIS |
|
|
yanlıs anlama var ben dedimkı arkadaslarınızada söyleyın onlarda istediği siteyi oylasın ama sen yanls anlamısın
beklerimm ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

pirioyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: YANLIS |
|
|
gskent yazmış: yanlıs anlama var ben dedimkı arkadaslarınızada söyleyın onlarda istediği siteyi oylasın ama sen yanls anlamısın
beklerimm
Yazdığın abacık ortada dedin ki arkadaşlarınada söyle sitene oy kullansınlar diye kıvırmaya gerek yok Hem ben sitemin kaldırılmasını istiyorum yarışmadan... Lafı uzatmaya gerek yok...
Selametle.. ______________ Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim... |
|
↑
|
|
 |
-

c-strike15
Uzman Üye
Konum: [-*-Ankara-*-] Yaş: [-*-13-*-] meslek: [-*-Ögrenci-*-] İlgi Alanları: [-*-b-s-*-]
|
29.10.2008, 21:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benide eklermisin ama sitede içerik yok çok ii çalışacağım ve 1 kasıma kadar çok şeyler yapacagım içeriği beğenmeyenler sitemin pagerankına bakabilirler  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

gskent
Aktif Üye
|
30.10.2008, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
katılım sona ermıstırr...... yarısmada baslamıstır ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

skynetagalar
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Nostromo Galaxy'sinden 4-5 ışık yılı sonra 73 derece Polaris'e doğru dön, 13 ışık yılı dümdüz bas gaza tam karşındayım.
|
31.10.2008, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben kendi sitemin adını ankette bir türlü göremedim.Ben yarışmaya dahil değil miyim  |
|
↑
|
|
 |
-

gskent
Aktif Üye
|
31.10.2008, 16:57 (UTC) Mesaj konusu: demek |
|
|
demek tutulmadıgın için degişmişin basarılar ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

naatlar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.10.2008, 19:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benide eklermisiniz.. ______________
Siz de Toplistimize Katılın Gunluk 500 Tekil istatistiklerimiz acık pr 2 ilk 3 ana sayfada http://naatlar.tr.gg/toplist.htm
|
|
↑
|
|
 |
-

gskent
Aktif Üye
|
01.11.2008, 11:27 (UTC) Mesaj konusu: ltfenn |
|