Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj29.12.2008, 14:37 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: interneti türkler bulsaydı .. :))

bisohbet yazmış:
Ulaşmaya çalıştığınız bilgisayarın mahallesinde elektrikler ke*** olduğundan bağlantı kurulamıyor.
- Ek*** tuşa bastınız, lütfen tekrar deneyin.
Laughing Laughing

Öncelikle paylaşım için saol Wink *** işaretlerini koyma amacın açık açık belli.Ahlaki değerlere aykırı bir kelime olduğu için ayırmışsın.Gerçekten bu konuda forumda dikatsiz davranan biz de dahil çok kişi var.Bu arkadaşı kutluyorum.Bu tür ayrıntılara önem verdiği için.paylaşım için saol Wink
Mesaj29.12.2008, 21:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: interneti türkler bulsaydı .. :))

sanal-reklam yazmış:
bisohbet yazmış:
Ulaşmaya çalıştığınız bilgisayarın mahallesinde elektrikler ke*** olduğundan bağlantı kurulamıyor.
- Ek*** tuşa bastınız, lütfen tekrar deneyin.
Laughing Laughing

Öncelikle paylaşım için saol Wink *** işaretlerini koyma amacın açık açık belli.Ahlaki değerlere aykırı bir kelime olduğu için ayırmışsın.Gerçekten bu konuda forumda dikatsiz davranan biz de dahil çok kişi var.Bu arkadaşı kutluyorum.Bu tür ayrıntılara önem verdiği için.paylaşım için saol Wink

dikkatinizden dolayı teşekür ederim Wink
Mesaj29.12.2008, 21:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

müthiş Very Happy teşekkürler
Mesaj29.12.2008, 21:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

c-strike15 yazmış:
müthiş Very Happy teşekkürler

benim mesaj mı Mr. Green paylaşım mı müthiş