Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj12.02.2009, 16:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

israiliboykotediyoruz yazmış:
süper ya çocuk gülmekten ölüyor. Very Happy

Yorumunuz için teşekkürler... Wink

Mesaj12.02.2009, 17:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Başka cevap yokmu Sad

Mesaj12.02.2009, 18:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

hiç bir takım bence böyle küçük düşürülmemeli kötü bir paylaşım bence Evil or Very Mad

Mesaj12.02.2009, 18:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya Siz Olayı Halen Anlamış Değilsiniz... Mad Burada Takımla İlgili Hiçbir Dalga Veya Küçümseme Söz Konusu Değildir...Burada Ya Siz Anlamıyorsunuz Yada Ben Anlatamıyorum...Bunu Söylediğim 3 Oldu...Geçmiş Mesajları Okursanız Sizde Anlarsınız Demek İstediğimi...Bunu Bana 3 Kişi Söyledi...Açıklamama Rağmen Hala Anlamıyorsunuz...

Buyrun İzleyin...Buda Fenerbahçelisi...Burada Fenerbahce Küçükmü Düşürülüyor... Mad

http://video.frmtr.com/video/55701/bebeğe-en-büyük-fener-demişler

Mesaj12.02.2009, 18:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

püffffff Arrow

Mesaj12.02.2009, 18:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

mini-cafe yazmış:
Ya Siz Olayı Halen Anlamış Değilsiniz... Mad Burada Takımla İlgili Hiçbir Dalga Veya Küçümseme Söz Konusu Değildir...Burada Ya Siz Anlamıyorsunuz Yada Ben Anlatamıyorum...Bunu Söylediğim 3 Oldu...Geçmiş Mesajları Okursanız Sizde Anlarsınız Demek İstediğimi...Bunu Bana 3 Kişi Söyledi...Açıklamama Rağmen Hala Anlamıyorsunuz...

Buyrun İzleyin...Buda Fenerbahçelisi...Burada Fenerbahce Küçükmü Düşürülüyor... Mad

http://video.frmtr.com/video/55701/bebeğe-en-büyük-fener-demişler

Ama sonuçta bu video da bir takım kötüleniyor. Bence paylaşmasaydın daha güzel olurdu. Ya da ikisini birden paylaşmalıydın. Wink
Mesaj12.02.2009, 18:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

korkukapisi yazmış:
püffffff Arrow

Lütfen gereksiz mesajlarla forum kirliliği yapmayınız... Wink
Ben Aynı Videonun Fenerbahçelisinide Koydum...Konu Tartışma Ortamına Dönüşmesin...

Arkadaşlar Lütfen Yorumlara Devam Edelim Wink

Mesaj12.02.2009, 18:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

ee çocuk haklı başka napsın ki?? Mr. Green Mr. Green
Mesaj12.02.2009, 18:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

ama ben galatasaraylı versiyonu için dedim Wink
Mesaj12.02.2009, 18:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba arkadaşlar,
yapılan en ufak bir şakada bile
işi ciddiyete dökmenin ne anlamı var
başlıkta herhangi bir hakaret varmı yok
herhangi küçük düşürücü bir hareket varmı yok
sadece tatlı bir şaka
illa kalkıpta bunu tersine çekmenin ne anlamı var !
bu tür konularda hep aynı tepkiler geliyor
lütfen yorum yazarken biraz daha seçici olun ve asıl anlatılmak isteneni iyi düşünün ortada hiçbir sorun yokken
sorun çıkartmayın .
iyi eğlenceler.
Mesaj12.02.2009, 18:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorun Değil... Wink Ama Şunu Bilinki Bizde Asla Takım Ayrıcalığı Yoktur... Wink Bakın Ben Fenerbahçeli Olmama Rağmen Fenerbahcelisinide Koydum

Neyse Yorumlara Devam Edelim Arkdaşlar... Wink

Mesaj12.02.2009, 19:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Komik Ama Zaten Kim Kimin En Büyük Olduğunu Biliyor Razz
Mesaj12.02.2009, 19:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaslar ben bir fanatik galatasarayim anti f5´liyim ama kimseye ayrimcilik yapmam

en buyuk fener Mr. Green

simdi ben bunu diyince fenerli mi oluyorum gs´ye hakaretmi etmis oluyorum veya tam tersi bunlari asmamiz lazim

en buyuk galatasaray en buyuk fenerbahceymis

en buyuk ALLAH Wink
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj12.02.2009, 19:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mr. Green gittiğimden beri baya bi olay olmuş ben o sözü şaka olsun diye demiştim Confused

Mesaj12.02.2009, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

mini-cafe arkadasimizin
bir ufak bebegin sirinliyini sizinle paylasmak istemis bebegin nekadar sirinlikle babasi bjk demis cocugu galatasaray demis gülmemiz gereken olayi galatasaray fenere cevirmisiniz

görevlilere birsey demek istiyorum konuyu amacindan saptirmaya calisan her kim olursa olsun 1 gün ban atin ozaman belkin bazi seyler degisir
bir kac gundur forum iyi gidiyor arkadaslar bunu bozmiyalim
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Önceki mesajları göster: