| Yazar |
Mesaj |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
27.06.2009, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
27.06.2009, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: Dün akşam Hotbird uydusunda bir kanal konserini vermişti..
konser değil resmen bir show du..
sırtına tüp bağlayıp konser alanında uçuyordu...
millet salya sümük ağlıyarak konser izliyordu..
millet dediğimde bi 100.000 vardı kameranın gösterdiği tarafı..
ilk defa öyle konser gördüm...
ben pek ilgilenmezdim suratınıda maske var zannederdim küçükken...
ve bir o kadarda ağlanacak kadar sevilen birisiymiş...
80'lerde dünyayı sarsmıştı.Gişe rekorları kırmıştı.O gerçekten büyük bir efsaneydi.Boşuna demiyorlardı "Pop'un Kralı" diye...______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
|
↑
|
|
 |
-

siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
27.06.2009, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
deniz sanki 80 lerde yaşıyor gibi konuşmussun  |
|
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
27.06.2009, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaz-1903 yazmış: deniz sanki 80 lerde yaşıyor gibi konuşmussun
ehh doğru. biraz uçmuşuz. ama bütün parçaları da harika.. ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
|
↑
|
|
 |
-

kaidem
Uzman Üye
|
28.06.2009, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: selam |
|
|
bonjuan-62 yazmış: siyahbeyaz-1903 yazmış: deniz sanki 80 lerde yaşıyor gibi konuşmussun
ehh doğru. biraz uçmuşuz. ama bütün parçaları da harika..
Yaşamasak bile adamın buyukluğu bu gune kadar gelmişse bunda büyük bi başarının yattığı kesinleşir |
|
|
↑
|
|
 |
-

damlapinari
Aktif Üye
|
28.06.2009, 21:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-muratt yazmış: o gelmiş geçmiş en büyük stardı...
onu tanımayanlar onun için hazırlanmış belgeselllere baksınlar...
o bizim tanıdıgımız sadece yüz degiştiren ve çok zengin bir star degildi...
onun bugüne kadar besteledigi şarkılar, kllipler ve konserler çok büyük anlam ifade ediyordu...
hayır işlerini seven, savaşa hayır diyen, küresel ısınmaya çok önceden duyarlı olan ve hayvanların katledilmesini şarkılarına taşıyan bii stardı...
o anlatılmaz bir star....
onun hayatını anlatan belgeselleri izledikce ve şarkılarının anlamını ögrendikce hak vereceksiniz....
mekanı cennet olsun...
dediklerine katılmak ile beraber:
ve hollywood starsları gibi yalnız idi ne olabilirdi o dünyanın insanıydı yaşam tarzı ile herşeyi ile o çok uzak yaşadı ilah gibi bir yaşam tarzı sürdü ve bizdelerde onu ilahlaştırdık yalnızlığa ittik ( düşüne biliyormusun çocukları için okumalrında özel okul yaptırıyor onların özel ve asil soylululardan olduklarına içinde inandığı için bu düşünceyi deştiğin zaman altında milyonlarca duygu yatar çok çalkantılı ve acı bir yaşamı var michael jacksonun görünen tarafları ile görünmeyen tarafları ile ama her halukarda hüzün ve acı verici bir yaşamı var )
sevgiden gerçek sevgiden uzak bir alem hollywood starslarının yaşamları ama michaelde diğerlerinden farklı bir yön var ilk çıkışına bakacak olursak yüzünde gülümse zaman ile yaşadığı ortamın etkisi başka bir aleme dönüş yapıyor neyse bu çok uzun bir konu bu kadar diyip geçiyorum______________  |
|
|
↑
|
|
 |
-

damlapinari
Aktif Üye
|
28.06.2009, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
s harfleri arada fazlalık olmuş okurken çıkarın bir zahmet arkadaşlar (star[color=blue]s[/color] derken ) ______________  |
|
|
↑
|
|
 |
|