| Yazar |
Mesaj |
-

orhan-dersimli
Uzman Üye
|
04.07.2009, 17:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ceza herde sagopa 100 basar  neden diye sorak olursaniz cünkü ceza ilk türk rapcisi ondan ceza sagopa önce bu piyasada vardi sagopa sevmiyorum cünkü rap dedigin biraz hizli söylenir sagopa ne tipi rapci gibi ne sesi sagopa sandi bide dinci gibi sakali birsey ben öyle düsünüyorum herkes istedigini düsünür bende böyle düsünürum ______________
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

sekmen-ailesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.07.2009, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ama tiple sakalla rapci olunmuyorkı  Bana kalırsada ceza'nın sarkılarında bir anlam yok. Neyse konu sapıyor. ______________ |
|
|
↑
|
|
 |
-

okanizm
Uzman Üye
|
04.07.2009, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ferhat diye bi arabeskçi vardı soyadını unuttum onu dövmeyi çok isterdim  ______________ Google Play Developer |
|
|
↑
|
|
 |
-

orhan-dersimli
Uzman Üye
|
04.07.2009, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sagopa iyi söylüyor ama ceza daha iyi söylüyor sagopayin sadece atesten gömlek
sarksi cok güzel ______________
 |
|
|
↑
|
|
 |
-

sewalcee
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.07.2009, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sekmen-ailesi yazmış: Ama tiple sakalla rapci olunmuyorkı  Bana kalırsada ceza'nın sarkılarında bir anlam yok. Neyse konu sapıyor.
Katılıyorum ayrıca ilk ya da son ne farkeder kı?Guzellıgı onemlı.Musluman ya da degıl bunu mu dusuncez sımdı?Ayrımcılık gıbı bır sey olur..______________
Şeval deel,Şevval! |
|
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
04.07.2009, 22:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okanizm yazmış: ferhat diye bi arabeskçi vardı soyadını unuttum onu dövmeyi çok isterdim
Ferhat Güzel'di Sanırım  ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
|
↑
|
|
 |
-

sekmen-ailesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.07.2009, 22:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hehe bende kimi diyor diye düşünüyordum  Artık arabesk söylemiyor  Begüm begüm uuuu  ______________ |
|
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
04.07.2009, 22:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
|
↑
|
|
 |
-

kaidem
Uzman Üye
|
05.07.2009, 08:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galatasarayy yazmış: okanizm yazmış: ferhat diye bi arabeskçi vardı soyadını unuttum onu dövmeyi çok isterdim
Ferhat Güzel'di Sanırım |
|
|
↑
|
|
 |
-

eminonu
Uzman Üye
|
05.07.2009, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |