Yazar |
Mesaj |
-

g-maxtv
Acemi Üye
|
13.09.2009, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burdan sonkez sizlere cevap veriyorum benim yaramaztvyle hiç bir alakam yok benim internetim 1 sene kadardır kapalı ve internet cafelerden girip bakıyordum bs forumuna siyahbeyazbuyukask sitesiyle burdan ilgileniyordum.Daha 3 gün önce internitm açıldı ve bende 1 sene önceden düşündüğüm tv kanalı projesini hayata geçirdim.Valla billa ben yaramaztv değilim. ______________ Sitemizin patentini aldık.İzinsiz bir alıntı tasarımı çalan yada içerimizi alan kişiler kısacası kopyalarımızı yakalarsam ayvayı yediler demektir.
http://g-maxtv.tr.gg/lisans.htm ayrıntılara burdan bakabilirsiniz. |
|
↑
|
|
 |
-

futbolbaz
Aktif Üye
|
13.09.2009, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
g-maxtv yazmış: Burdan sonkez sizlere cevap veriyorum benim yaramaztvyle hiç bir alakam yok benim internetim 1 sene kadardır kapalı ve internet cafelerden girip bakıyordum bs forumuna siyahbeyazbuyukask sitesiyle burdan ilgileniyordum.Daha 3 gün önce internitm açıldı ve bende 1 sene önceden düşündüğüm tv kanalı projesini hayata geçirdim.Valla billa ben yaramaztv değilim.
Bilmiyoruz Kardeş Tasarım Bile Aynı Yeme Bizi Lütfen Bari Bu Sitede Yaramazlık Yapma forumun Tadını kaçırma______________
|
|
↑
|
|
 |
-

webmaster-html-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futbolbaz yazmış: g-maxtv yazmış: Burdan sonkez sizlere cevap veriyorum benim yaramaztvyle hiç bir alakam yok benim internetim 1 sene kadardır kapalı ve internet cafelerden girip bakıyordum bs forumuna siyahbeyazbuyukask sitesiyle burdan ilgileniyordum.Daha 3 gün önce internitm açıldı ve bende 1 sene önceden düşündüğüm tv kanalı projesini hayata geçirdim.Valla billa ben yaramaztv değilim.
Bilmiyoruz Kardeş Tasarım Bile Aynı Yeme Bizi Lütfen Bari Bu Sitede Yaramazlık Yapma forumun Tadını kaçırma ,
katılıorum... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

g-maxtv
Acemi Üye
|
13.09.2009, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futbolbaz yazmış: g-maxtv yazmış: Burdan sonkez sizlere cevap veriyorum benim yaramaztvyle hiç bir alakam yok benim internetim 1 sene kadardır kapalı ve internet cafelerden girip bakıyordum bs forumuna siyahbeyazbuyukask sitesiyle burdan ilgileniyordum.Daha 3 gün önce internitm açıldı ve bende 1 sene önceden düşündüğüm tv kanalı projesini hayata geçirdim.Valla billa ben yaramaztv değilim.
Bilmiyoruz Kardeş Tasarım Bile Aynı Yeme Bizi Lütfen Bari Bu Sitede Yaramazlık Yapma forumun Tadını kaçırma
arkadaşım belkide tasarım yaparken aynı programı kullanmış olabiliriz çünkü program üstündeki hazır templatelerden biri bu ondan olabilir ______________ Sitemizin patentini aldık.İzinsiz bir alıntı tasarımı çalan yada içerimizi alan kişiler kısacası kopyalarımızı yakalarsam ayvayı yediler demektir.
|
↑
|
|
 |
-

sitelojik
Acemi Üye
|
13.09.2009, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşla ben konuştum Yaramaz Tv bu arkadaş değil.İftira atmayın. ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

g-maxtv
Acemi Üye
|
13.09.2009, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitelojik yazmış: Arkadaşla ben konuştum Yaramaz Tv bu arkadaş değil.İftira atmayın. oh saol be kardeş bir türlü anlatamadım bunlara ______________ Sitemizin patentini aldık.İzinsiz bir alıntı tasarımı çalan yada içerimizi alan kişiler kısacası kopyalarımızı yakalarsam ayvayı yediler demektir.
|
↑
|
|
 |
-

wording
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunun Yaramaz Tv Olduğunu Anlamamak İçin Salak olmak lazım..! |
|
↑
|
|
 |
-

g-maxtv
Acemi Üye
|
13.09.2009, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wording yazmış: Bunun Yaramaz Tv Olduğunu Anlamamak İçin Salak olmak lazım..! yuhhh hala kabullenmiyorsunuz bunun için artık bişey yapamam size ama gerçekten bir alakam yok. ______________ Sitemizin patentini aldık.İzinsiz bir alıntı tasarımı çalan yada içerimizi alan kişiler kısacası kopyalarımızı yakalarsam ayvayı yediler demektir.
|
↑
|
|
 |
-

webmaster-html-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
g-maxtv yazmış: wording yazmış: Bunun Yaramaz Tv Olduğunu Anlamamak İçin Salak olmak lazım..! yuhhh hala kabullenmiyorsunuz bunun için artık bişey yapamam size ama gerçekten bir alakam yok.
terbiyesizliğe şimdiden basladı garanti yaramaz tv ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

g-maxtv
Acemi Üye
|
13.09.2009, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webmaster-html-kod yazmış: g-maxtv yazmış: wording yazmış: Bunun Yaramaz Tv Olduğunu Anlamamak İçin Salak olmak lazım..! yuhhh hala kabullenmiyorsunuz bunun için artık bişey yapamam size ama gerçekten bir alakam yok.
terbiyesizliğe şimdiden basladı garanti yaramaz tv ne terbiyesizlik yapmışım yuh demek terbiyesizlik mi?ayrıca kaç kere söyliycem alakam yok yaramazla ______________ Sitemizin patentini aldık.İzinsiz bir alıntı tasarımı çalan yada içerimizi alan kişiler kısacası kopyalarımızı yakalarsam ayvayı yediler demektir.
|
↑
|
|
 |
-

heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ardaşım burdakilerede hak ver yaramaz tv die bir kanal vardı ve forumda hep yaramazlık yapıyordu ve sende onun gibi forumu çok meşgul ediyorsun tasarımın logon site yerleşimin içeriğin aynı yane olmadığını kanıtlayacak birşey yok ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
 |
|
↑
|
|
 |
-

g-maxtv
Acemi Üye
|
13.09.2009, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: ardaşım burdakilerede hak ver yaramaz tv die bir kanal vardı ve forumda hep yaramazlık yapıyordu ve sende onun gibi forumu çok meşgul ediyorsun tasarımın logon site yerleşimin içeriğin aynı yane olmadığını kanıtlayacak birşey yok ben sizin bu iddialarınıza cevap vermek için mesaj yazıyorum ayrıca tasarım ve logo için bir program kullanıyorum logomuz aynı mı bilmiyorum ama yaramaz tv de aynı programı kullanmış olabilir ______________ Sitemizin patentini aldık.İzinsiz bir alıntı tasarımı çalan yada içerimizi alan kişiler kısacası kopyalarımızı yakalarsam ayvayı yediler demektir.
|
↑
|
|
 |
-

futbolbaz
Aktif Üye
|
13.09.2009, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wording yazmış: Bunun Yaramaz Tv Olduğunu Anlamamak İçin Salak olmak lazım..!
ooooooooooow______________
|
|
↑
|
|
 |
-

gencfbcafe
Uzman Üye
|
14.09.2009, 08:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
g-maxtv yazmış: heraradiginburda yazmış: ardaşım burdakilerede hak ver yaramaz tv die bir kanal vardı ve forumda hep yaramazlık yapıyordu ve sende onun gibi forumu çok meşgul ediyorsun tasarımın logon site yerleşimin içeriğin aynı yane olmadığını kanıtlayacak birşey yok ben sizin bu iddialarınıza cevap vermek için mesaj yazıyorum ayrıca tasarım ve logo için bir program kullanıyorum logomuz aynı mı bilmiyorum ama yaramaz tv de aynı programı kullanmış olabilir
Arkadaşlar ben yaramaz-tv yi tanıyorum bu arkadaş yaramaz-tv değil gerçekten yaramaz-tv dediki bıraktım site işlerini ne böle felan dedi uğraşmıyacakmış bu arkadaşlarıda tanıyorum... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

global-diyar
Aktif Üye
|
14.09.2009, 08:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imfix yazmış: Eksik fln yok yayın akışını kendı setenden duyur yeter başarılar ...bide logon bana birilerini hatırlattı ama neyse...
Aynen |
|
↑
|
|
 |
|