Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj28.04.2009, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

mistanbul yazmış:
İlköğretim notlarınız biraz geçsinler diye şişirme olabiliyor...

Ama Lise 'de daha da zorlaşacağı için geçmeniz imkansız olabiliyor..Benim 6 Taneydi ilk dönemi mesela ama yine forumdaydım 2 ye düşürdüm sorumlu geçtim ve ayrıca sorumluluk sınavına girdim 2 dersi verdim. Yani birde düşünün benim Mistanbul'a karşı gösterdiğim ilgi ve alakayı...

Bedava-sitem değil suçlu sizsiniz...

Bilgisayarınız size zorla açılıp Bedava-Sitem'emi gir diyor...?

Lütfen bu konuda kendinizde arayın biraz...

Mistanbul Kardes Kusura Bakma Bİr Ara Kendimi Tutamadım Ama Geçti ARkadaslar Hepinizden Özür Diliyorum Ama Bİliyorum Bana Kızgınsınız Ama Bedava Sitemde 15 Tatile Yaklaşınca Baktım Hepsi Zayıf Mr. Green Şaka 1 zayıfım Var Ama Çok Kötü Olmuştum O Zaman Artık Bende Bİr Bedava-Sitem Üyesiyim Ve Bedava-Sitem Nereye Ben Oraya TEşekkür Ederim Sizden Ricam Beni Affedin İstediğiniz Hakareti Edin Ama Beni Affedin Ciddim .. . . .
Mesaj28.04.2009, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

BENİM YERİM BEDAVA SİTEM
Mesaj28.04.2009, 13:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaslar Biraz Abartılımı Yazmısın Ne ? Smile))
Mesaj28.04.2009, 13:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

online-games1 yazmış:
okuma-hayati yazmış:
pit10 yazmış:
Planlı yaşamayı bilen insalar için geçerli bir bahane olamaz bu dediğin. Bir gün 24 saat ve bu zamanı sen kendine yetiremiyorsan diecek birşeyim yok. Bu senin şahsi görüşün yine de birşey diyemem.

Bir örnek vermek gerekirse;
Ben performans/dönem ödevlerimi site yaparak veriyorum ve en yüksek puanları alıyorum.

Bence derslerin için başka bahaneler ara

Ne Bahanesi Sen Uyduruyorsun Eskiden Notlarım Süper Di Son Günlerde Derslerimi Aksatdım Htlmkodes e Katılıyorum

Ne demek ne bahanesi..! Eğer sen 24 saat içinde derslerinede zaman ayıramıyorsan bu senin problemindir... Çünkü eminimki binlerce tr.gg li 24 saat boyunca sitteyle uğraşmıyordur.. Mutlaka sosyal aktiviteleri vardır...Tabii derslerinede zaman ayırarak... Arkadaşım eğer sen 24 saat bana yetmiyor hem site hem ders olmuyor diyorsan afedersin ama bir problem var..!

Haklısın Kardesim Sad
Mesaj28.04.2009, 13:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

kefkir yazmış:
Sizin anlatmak istediginiz dengesiz bir internet kullanımıdır.herşey zamanında güzeldir. Exclamation bs yi bu yüzden şıçlu tutamazsınız.

Haklısın Kardesim
Mesaj28.04.2009, 13:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

pit10 yazmış:
Ben "okuma-hayati" na söylemiştim sana değil.

Sorun Değil Crying or Very sad
Mesaj28.04.2009, 13:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

reklaminburda yazmış:
tamam arkadaşlar konuyu uzatmayalım konu bitti

Crying or Very sad
Mesaj28.04.2009, 13:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

CunoBag HOcam Bu Paylasımı Daha Dogrusu Bu salaklığı Yaptığım İçin Biliyorum !! Ban !! Yapacaksın Ama Site Sizin Ve Paylasımcı Üyelerin Ne İsterseniz Yapın Razıyım !
Mesaj28.04.2009, 13:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar benim derslerime ve sınavlarıma yararlı oldu.
örn: dershanedeki sınavda 300 puan alırken gerçek sınavda yani bedava siteme üye olduktan sonra 400 420 falana yükseldi.