Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj16.01.2010, 09:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

afilliyanlizlik yazmış:
Alınmadım ama biraz duygularım zedelendi yazdıkların biraz beni üzdü. Heleki bir sözün vardı "başkasının eli elinde" en çokda bu üzdü. Ama kendinde söyledin hayat herşeye rağmen güzel. İhanete uğradın diye zor günler geçiriyor olabilirsin. Fakat şarkıcı Yalın ın bir şarkısında dediği gibi koyver gitsin. Zamana ve hayata biraz süre tanı eminim bu acılarını unutacaksın kim bilir belki ilerde bu kadar üzülmeye bile deymezmiş diyeceksin... Biraz sirkelen !

Bu arada kaç yaşındasın ?

Kusura bakma tekrar tekrar...Ellerim titreyek yazdım o yazıda ki biçok cümleyi...düşünmeden ama ellerim titrayerek inanki...

Keşke şarkılarda ki kadar kolay olsa ama malesef olmuyor işte. Confused

Umarım ilerde "üzülmeye değmezmiş"diyebilirim.

Teşekkürler.

Buarada 17 Yaşına gireceğim ...

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj01.02.2010, 16:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

GÜNCELDİR
Mesaj01.02.2010, 16:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Durgunluğu bosuna gunlere baglamayalım...
Size bi kaç eski anılarımı anlatayım.Eskiden bi yazı yazardım hemen cevap gelirdi şimdi bekle ki gelsin.Gelse bile içi bos seytler yazılıyo ''çokguzel olmus başarılar'' ya da teşekkürler paylaşımın için '' gibi İlk bakısta anlasılıyo adamın paylaştıgım seyi okumadıgı.Ama bu nereye kadar paylaşma kimse okumuyacaksa ne işe yarar diyenler cogaldıgı için durgun bu forum.Ha bi de kardeşlik ortamı... Ahh o seneler ben 2008 den beri burdayım.Her sene benim için yeni arkadaslıklar yeni bilgiler demekti BsForumda ama şimdi.Arkadasların istegi uzerine eski bs forumu getirmeye calısıyorum.Elimden geldigi kadar.Biz bi aileydik eskiden gunde 1 hiti olan ya da gunde 10,000 hiti olan aynıydı bizim için.yardımlaşırdık.Ama büyüklerimizi de sayardık.Bakıyorumda kimse kimsenin ismini dahi sormuyor.Bunun nedeni mâlum...
Eski Bs'yi tekrar isteyen arkadaslara soyleyecek çok sozum var
Eski Bs o kadar guzaedi ki.Sohbetlerimiz vardı ki dillere destan.eskilerden bahsederken isim vermemeye dikkat ettim çünkü yeni eski Bsforumdaki herkes kardeşimdir ayrı gayrı yok...
Eski Bs de Görüşmek dileği ile
Mesaj01.02.2010, 17:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaidem yazmış:
Durgunluğu bosuna gunlere baglamayalım...
Size bi kaç eski anılarımı anlatayım.Eskiden bi yazı yazardım hemen cevap gelirdi şimdi bekle ki gelsin.Gelse bile içi bos seytler yazılıyo ''çokguzel olmus başarılar'' ya da teşekkürler paylaşımın için '' gibi İlk bakısta anlasılıyo adamın paylaştıgım seyi okumadıgı.Ama bu nereye kadar paylaşma kimse okumuyacaksa ne işe yarar diyenler cogaldıgı için durgun bu forum.Ha bi de kardeşlik ortamı... Ahh o seneler ben 2008 den beri burdayım.Her sene benim için yeni arkadaslıklar yeni bilgiler demekti BsForumda ama şimdi.Arkadasların istegi uzerine eski bs forumu getirmeye calısıyorum.Elimden geldigi kadar.Biz bi aileydik eskiden gunde 1 hiti olan ya da gunde 10,000 hiti olan aynıydı bizim için.yardımlaşırdık.Ama büyüklerimizi de sayardık.Bakıyorumda kimse kimsenin ismini dahi sormuyor.Bunun nedeni mâlum...
Eski Bs'yi tekrar isteyen arkadaslara soyleyecek çok sozum var
Eski Bs o kadar guzaedi ki.Sohbetlerimiz vardı ki dillere destan.eskilerden bahsederken isim vermemeye dikkat ettim çünkü yeni eski Bsforumdaki herkes kardeşimdir ayrı gayrı yok...
Eski Bs de Görüşmek dileği ile

Çok haklısın...o dillere destan sohbetler o ebedi dostluklar.bilirmisin ben o eskilerin çoğu ile oturup bi kafede sohbet ettiğim günleri hatırlarım.arkadaş ne güzel düşünceleri olan adamlar vardı.!Hayranlıkla dinlerdim adeta o abileri...

ama herzaman dediğim gibi "eskisinden daha iyisi için..."