Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj28.08.2008, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

htmlcentre yazmış:
bence bu konu forumda olmaması gereken abes bir konu. bu kadar cevap almasınada şaşırdım doğrusu. Question

demekki herkez sizin kadar abest değil Mr. Green
Mesaj28.08.2008, 20:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

gececi40 yazmış:
htmlcentre yazmış:
bence bu konu forumda olmaması gereken abes bir konu. bu kadar cevap almasınada şaşırdım doğrusu. Question

biz lafı ortaya attık aga bu konuda senin yaran var galiba hemen atlamişsin. şahsiyete çevirirsen işin rengi değişir. anladınmı?
Mesaj29.08.2008, 12:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

htmlcentre yazmış:
gececi40 yazmış:
htmlcentre yazmış:

biz lafı ortaya attık aga bu konuda senin yaran var galiba hemen atlamişsin. şahsiyete çevirirsen işin rengi değişir. anladınmı?

beyler böyle konuları açıpta saptırmayı tartışmalarınızı birbirinize posta atarak tartışın ayrıca abes mabes diyorsunda arkadaşım neye göre diyorsun herkesin fikri kendine sana öyle bana öyle değil yani bu konuyla ilgili fikrin varsa söyle yok gereksiz görüyorsan hiç görme bırak millet kendine göre yorumlasın cevabını e posta olarak bana yolla şimdiden anlayışın için teşekürler (biraz sert oldu ama kusura bakma) Wink Wink Wink Wink
Mesaj29.08.2008, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
başlık amacından çıkmıştır !
iyi eğlenceler Wink
Önceki mesajları göster: