Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.05.2009, 16:28 (UTC)    
Mesaj konusu: !Banner Değişim! Banneriniz Aynı Anda Çok Sitede Gözüksün!

paylasim61 yazmış:
Evet Arkadaşlar Yok Böyle Bir Promosyon! Bannerinizin Bir Anda Birden Fazla Sitede Gözükmesini mi İstiyorsunuz? Öyleyse Tam Yerine Geldiniz! Eğer Evet Diyorsanız Okumaya Devam Edin! Eğer Hayır Diyorsanız Lütfen ctrl+w Yapın! Smile
Evet Şimdi Kendinize 468x60 Boyutunda Bir Banner Hazırlayın Ve Kodunu Bize Verin Lütfen Sitenizin İsmini Ve Resimin Urlsini Bize Verin! Evet Şimdi Biden Çok Sitede Gözükmesini İstiyorsanız Bannerinizin! Lütfen Bu Kodu Sitenize Ekleyin!



Kod:
<center><iframe src="http://bilginler61.yetkinforum.com/Banner-h1.htm" frameborder="0" width="500" height="200" FRAMESPACING="0" MARGINHEIGHT="0" MARGINWIDTH="0" scrolling="no"></iframe></center>




Bu Kodu Sitenizin İçerik Altına Yapıştırdığınızı Gördükten Sonra Hemen Sizin Bannerinizi Ekliyoruz! Ne Kadar Çok Site Katılırsa Bu Promosyona O Kadar Çok Sitede Banneriniz Görünür! Aklınızda Şöyle Bir Soru Olabilir!

Neden frame Kodu Veriyorlar Ve Bu Kod Bs'ye Uygun mu?

Cevap:

Frame Kodu Veriyoruz Çünkü Kodu Sizin Güncellemenize Gerek Kalmayacak Biz Güncelleyecez! Tumhepsiburada Adlı Mod Abimize Sordum Kurallarda Uygun Şimdi Kodu ekle Bannerini Ver Hemen İşleme Başlayalım!


Sistem Nasıl Çalışıyor?

Cevap:

Bannerinizi ekliyoruz! Sonra Sırayla Her Sitenin Banneri Geçiyor Sizinkide Tabikide Geçiyor Ve Böylece Bir Anda 1 den Fazla Sitede Banneriniz Gözükecek Bu Fırsatı Kaçırmanı Tavsiye Etmeyiz Sonra Kaçırdım Diye Üzülme!


Hepinize İyi Günler Dileriz!


______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu