Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj24.06.2009, 12:28 (UTC)    
Mesaj konusu: Ahmedinejat Rövanşı Fena Aldı

Ahmedinejad'ı protesto için sahaya yeşil bantlarla çıkan İran futbol milli takımı oyuncularına şok haber..


İran'da 12 Haziran'da aşırı muhafazakar Mahmud Ahmedinejad'ın seçildiği cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından düzenlenen protestolara katılan İran futbol milli takımı oyuncularına ömür boyu milli takımda oynama yasağı geldiği iddia edildi.

İranlı futbolcular Ahmedinejad'ı protesto etmek amacıyla Seul'de Güney Kore ile yaptıkları Dünya Kupası grup eleme maçına reformcu aday Mir Hüseyin Musavi'yi temsil eden yeşil renkte bantlarla maça çıkmıştı.

Hükümet yanlısı bir gazete futbolcuların yeşil bant takan birkaç oyuncunun, milli takımdan 'emekli ettirildiğini' duyururken, diğer gazeteler futbolcuların yaş nedeniyle gönüllü olarak takımı bıraktıklarını kaydetti. Bir gazete ise buna mecbur bırakıldıklarını belirtti.

Seul'de sahaya yeşil bantla çıkan futbolculardan 31 yaşındaki Ali Kerimi ve 32 yaşındaki Mehdi Mahdavikia, daha önceden yaş nedeniyle futbolu bırakma planlarını açıklamıştı. Mahdavikia, İran'ın kahraman futbolcularından biri. Zira İran'ın ABD'yi yendiği 1998'deki Dünya Kupası maçında atılan bir gol ona aitti. Almanya'nın Bayern Mühih takımında da oynayan Kerimi de yıldız oyunculardan.

Ancak Seul'deki maçta bu iki futbolcunun yanı sıra en az beş futbolcu yeşil bant takmıştı. Bu futbolcuların yaş nedeniyle emekli edilme durumlarının olmadığı belirtiliyor.

Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz siyasete girmeyin sohbet yok tartışma yok hadi bakalım yorumlar Razz
Mesaj24.06.2009, 12:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

hehehe

Smile

______________
Mesaj24.06.2009, 13:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorum icin teşekkürler kısa olmuş ama : Laughing Yorumlara devam
Mesaj24.06.2009, 14:05 (UTC)    
Mesaj konusu: s.a

Helal olsun Ahmedinejat abi'ye.. Mr. Green
Mesaj24.06.2009, 14:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Razz Vallah ben bunların işinden anlamadım
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu