Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.06.2009, 09:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitenden Para Kazan

Hazırladığınız sitenin size sağlayacağı faydalardan bir tanesi size para kazandırmasıdır. Sitenizde reklam yayınlamanız karşılığında para ödeyen binlerce site var. İnternette araştırarak size uygun en iyi reklam programına üye olarak sitenizden gelir elde edebilirsiniz. Ancak sitenizin içeriği ile yayınladığınız reklamların birbiri ile alakalı olmasına dikkat etmelisiniz. Aksi halde reklamlar ziyaretçilerin dikkatini çekmez ve reklamlarınızın tıklanma oranı düşük olur. Örneğin sitenizin içeriği bilgisayar parçaları ile ilgili olsun. Ziyaretçileriniz sitenize bilgisayar parçaları hakkında bilgi almak isteyen kişiler olacağından sitenizdeki araba reklamları veya av tüfeği reklamları ziyaretçilerin dikkatini çekmez. Bu nedenle biz Google Adsense'i kullanmanızı öneriyoruz. Çünkü Adsense, sitenizin içeriğine uygun reklamları kendisi belirliyor ve en çok kazandıran reklamların sitenizde yayınlanmasını sağlıyor. Ziyaretçiler bu reklamlara tıkladıkça siz para kazanıyorsunuz. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Google Adsense'e başvurabilirsiniz.
Arrow https://www.google.com/adsense/g-app-single-1

Açılan sayfadan "Başvurmak için buraya tıklayın" butonuna tıklayarak başvurunuzu tamamlayın. Başvurunuz değerlendirilecek ve kabul edilip edilmediği size mail yoluyla bildirilecektir. Bu işlem zaman alabilir, birkaç gün beklemeniz gerekebilir.

Başvurunuz kabul edildikten sonra Adsense'e giriş yapın ve sitenizde yayınlayacağınız reklamları düzenlemek için "Adsense Kurulumu" sekmesini tıklayın. Buradan yayınlayacağınız reklamın boyutunu rengini ayarlayabilirsiniz. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra alttaki "Devam" butonuna tıklayın ve Adsense reklam kodunuzu kopyalayıp sitenizin reklamları yayınlamak istediğiniz yerine yapıştırın.

Sayfanızı internet sunucunuza tekrar gönderin ve reklamlarınız yayınlanmaya başlasın, ziyaretçileriniz bu reklamlara tıkladıkça siz para kazanın. Ziyaretçi sayınız çok ise yüzlerce dolar kazanabilirsiniz.

Eğer daha önce internetten para kazanma yöntemleri ile ilgilendiyseniz "yüzlerce dolar kazanabilirsiniz" dediğimizde bunu abartı olarak algılayabilirsiniz. Ancak sitenizi açıp reklam yayınlamaya başladığınızda, Adsense'in ne kadar büyük bir fırsat olduğunu kendiniz göreceksiniz.
______________
<a href="http://metin2hilecilerbirligi.tr.gg/" target="_blank"><img src="http://metin2hilecilerbirligi.tr.gg/sig.png" width="500" height="60" border="0" alt="metin2hilecilerbirligi.tr.gg"></a>
Mesaj27.06.2009, 10:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25622
______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu