Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.06.2009, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Google hakkında farklı bir soru..Yardım lazım

Selamlar aranızda yeniyim..Bir sorum olacak..Sitemde sadece intro olacak yani sayfa vs. olmayacak,siteye giriş olmayacak.Sadece googleden siteme girenler intromda iletişim bilgilerimi vs. görecek o kadar yani site sadece bize ulaşabilmeleri için..
Sitemi google a ekliycem fakat içerik olmadığı için sitemin değeri düşük olacak..Sayfalarıma içerik eklesem bi yararı olurmu?Yani ziyaretçiler sadece introyu görecek.Google için anasayfaya anahtar kelimeler yazsam,site ile ilgili yazılar yazsam yararı olurmu?Dediğim gibi ziyaretçiler bu sayfaları göremeyecek..

Bir de google a sitemi eklemiştim bikaç saat önce ..Şimdi içerik ekledikten sonra bi daha eklesem olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum..
Mesaj27.06.2009, 20:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sayfalarına girilecekki google siteni tarayıp sttlere çıkartacak.
______________
Mesaj29.06.2009, 13:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkür ederim...Peki bu google'ın kotrol işlerini botlar fln yapmıyormu? Yani sayfalarımda istediğim kelimelere yer verdim .İntroda girişin kapalı olması google ı etklermi?
Mesaj29.06.2009, 13:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.siteninadi.tr.gg/ana-sayfa.htm die girer...
içerik vs. size ait olması lazım.
günlük en az 5-10 sayfa eklemeniz lazım
backlink kazandıran sitelere linkinizi ekletmeniz lazım...
______________
Mesaj29.06.2009, 13:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

yardım için tşk. ama gnde 5-10 sayfa gbi birşey imkansız ve benm içn gereksiz.Çünkü sitemi sadece googlede anahtar kelimeleri giren kişilern tel numaralarımıza ulaşmaları için kullanıyorum.Yani içerik söz konusu malese değil.Bir de toplist siteleri var.Sizce ne tür sitelere kaydolmalıyım? Sanırım çok büyük toplistlere kaydolmak işe yaramıyor.Zaten toplist stesinin benm sitemden önce gelmesini de istemiyorum.Bu knuda da yardım ederseniz sevinirim..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu