Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.08.2009, 20:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Tuvaletini yaparken ölüyordu

Artvin'de, tuvalet ihtiyacı karşılarken 25 metrelik uçuruma düşüp yaralanarak mahsur kalan kişi, sivil savunma ekiplerince kurtarıldı.

Arkadaşları ile dün piknik yapmak için Ardanuç ilçesi Eşkinar köyü Paşalı mevkisine giden Zehit Duman (4Cool, bir süre sonra tuvalet ihtiyacını karşılamak için piknik alanından uzaklaştı.

Engebeli bir arazide tuvalet ihtiyacını karşılarken dengesini kaybedip kayalık olan 25 metrelik uçuruma düşerek yaralanan Duman, düştüğü alanda mahsur kaldı.

Geri dönmemesi üzerine kendisini arayan arkadaşlarınca, uçurumda yaralı halde bulunan ancak arazinin engebeli olması yüzünden buradan çıkartılamayan Duman'ın kurtarılması için jandarma, sivil savunma ve sağlık görevlilerinden yardım istendi.

Duman, diğer görevliler ile bölgeye gelerek bellerine bağladıkları halatlar yardımıyla uçuruma inen Artvin Sivil Savunma Müdürü Mehmet Salih Avcı'nın da yer aldığı 4 kişilik arama-kurtarma ekibince bir sedyeye konuldu.

İplerle sedyeye bağlanarak uçurumdan çıkarılan Duman, ambulansa alınarak Artvin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bacağı ile vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan Duman, buradaki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Rize Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Duman'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

İşte o şansız adamacağız Very Happy Very Happy



Arrow Yoruma gerek var mı arkadaşlar siz düşünün Wink Bence bu olay yorumsuz Exclamation Nede olsa burası TÜRKİYE Very Happy
Mesaj07.08.2009, 21:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

ortalik yerde yaparsa uçuruma ucar köprü altinada ucar Mr. Green Mr. Green

nasil kendinden gecmisse adam nasil düsmüs asagiya
______________


Mesaj07.08.2009, 21:42 (UTC)    
Mesaj konusu: yazık

yazık adama
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu