Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj14.08.2009, 11:45 (UTC)    
Mesaj konusu: EN KOMİK FIKRA ,YAZI VE RESİMLER

Arkadaşlar bu bölümden elinizdeki veya internetten bulduğunuz fıkra, yazı ve resimleri paylaşınız...Biraz gülelim

FIKRA

Eski zamanlarda öğretmenlerle öğrenciler ayrı yemek yermiş.Bir gün bir öğrenci,öğrencilerin tarafının dolu olduğunu görmüş ama öğretmenlerin tarafında bir yer boşmuş koskocaman profosörün yanı ..Gitmiş oturmuş , profosör bunu görünce sinirlenmiş ve "oğlum burda oturamassın düşün bir öküzle kuş aynı seviyedemidir ?" cocukta "tmm pardon o zamn ben uçarak gidim demiş .Koskoca profosör şok olmuş içinden "ben nasılsa seni yakalarım"demiş.Profosör bir sınıfa ders anlatmaya gitmiş bakmış o cocuk profosör içinden "işte seni yakaladım seni sözlü edimde gör" demiş.

-Kalk bakalım evladım seni sözlü yapim
-tamam hocam yapın
-yolda giderken 2 kese buldun birinde para birinde akıl var hangisini alırsın
-parayı alırım
-oğlum sen kafayımı yedin neden parayı alıyon insan akılı alır ondan yücesi varmıdır ben olsam akılı alırdım
- hocam herkes ihtiyacı olanı alır...
Profosör delirmiş "sen görürsün yazılıda" demiş içinden.sonra yazılı zamanı gelmiş.yazılı olunmuş bakmış çocuğun kağıdına yüzlük kağıt profosör gıcıklığından notu kırmış kağıdın üzerine sadece öküz yazmış.. kağıdı cocuğa vermiş.
Çocuk"hocam buraya imzanızı atmışınızda notumu yazmamışsınız"

profosör krize girmek üzereymiş tmm ben bunla daha uğraşmam demiş.

NOT: Konuşma ve tartışma yok sadece paylaşımınızı yapıcaksınız ve dilerseniz paylaştığınız fıkra,yazı ve resimlerin altına yorum yapabilirsiniz...
Mesaj14.08.2009, 11:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dünyanın en komik kazası
"Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından KIPTAŞ ın Genel Müdür

Yardımcısı, sevgili Emin Batur şantiyelerden birinde meydana gelen matrak kazayı anlatmış ve duvarcı ustasının bu olayla ilgili, şefine yazdığı mektubu göndermiş.



Sayın Şantiye Şefim,

iş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım. Bunuyeterli görmeyerek ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz. Şu anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen aşağıda anlattığım gibi olmuştur.

Bildiğiniz gibi ben bir duvar ustasıyım. inşaatın altıncı katındaki işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı. Yaklaşık 250 kg kadar olduğunu tahmin ettiğim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu. Aşağı indim, bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım, altıncı kata çıktım.
ipi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya saldım. Tekrar aşağıya indim ve ipi çekerek varili altıncı kata çıkardım. ipin ucunu sağlam bir yere bağlayıp tekrar yukarı çektim. Bütün tuğlaları varile doldurdum.

Aşağı indim, bağladığım ipin ucunu çözdüm. ipi çözmemle birlikte birden kendimi havalarda buldum. Nasıl bulmayayım? Ben yaklaşık 70 kiloyum. 250 kilogramlık varil suratle aşağıya düşerken beni yukarı çekti. Heyecandan ve şaşkınlıktan ipi bırakmayı akıl edemedim.

Yolun yarısında dolu varille çarpıştık. Sağ iki kaburgamın bu sırada kırıldığını sanıyorum. Tam yukarı çıkınca, iki parmağım iple beraber çıkrığa sıkıştı. Parmaklarım da bu sırada kırıldı. Bu esnada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar etrafa
saçıldı.

Varil hafifleyince, bu sefer ben aşağı inmeye varil yukarı çıkmaya başladı ve yolu yarısında yine varille çarpıştık. Sol bacağımın kaval kemiği de bu sırada kırıldı. Can havli ile ipi bırakmayı akıl ettim.
Başımı yukarı kaldırdığımda boş varilin suratle üzerime geldiğini gördüm. Kafatasımında böyle çatladığını sanıyorum. Bayılmışım, gözümü hastanede açtım.
Cenab-I Hak tan tüm kullarını böyle görünmez kazalardan korumasını diler, hürmetle ellerinizden öperim.

Duvarcı Ustanız Ahmet"

Dünyanın en komik kazası
Mesaj14.08.2009, 11:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

“İki gelincik barda otururlar. Biri diğerini aşağılamaya başlar. “Annenle yattım!”
Diğer gelinciğin yanıtını görmek için barda bir sessizlik olur.
“Birinci gelincik tekrarlar: “ANNENLE YATTIM!”
Diğeri cevap verir: “Git başımdan baba, sen sarhoşsun.”

E hadi sizde yollayın
Mesaj14.08.2009, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir gün bir köyde vatandaşlar toplanmışlar köy kahvesinde,kavhede bir adam şeytanla konuştuğunu idda etmiş,kahvecilerde demişler madem sen şey tanla konusuyorsun şeytana bu aksam sorsana bi KOCAELİSPOR nezaman şampiyon olur diye..

Adam geceleyin şeytana sormus kocaelispor nezaman şampiyon olur diye.

Şeytan ; 2053 yılında şampiyon olacak demiş..

Adam kahvedeki vatadanşa '' şeytanla konustum kocaelispor 2053 yılında şampiyon olacak'' dedi..

Köylüler ise; tüh ya desen e biz göremiyecez..

adam he evet dedi..

Sonra köylüler tekrar adama sormuslar,bu gece yine sorsana şey tana FENERBAHÇE nezaman şampiyon olur diye..

Adam gece olucna şeytana sormus. Peki FENERBAHCE nezaman şampiyon olur dmiş..

Şeytan ne dese yeridir Very Happy

Ya bak onu bende göremiyecem demiş Very HappyVery Happy

İyi forumlar...

______________
Oyunmersin ( 1 Aralık 2011 ) Yılbaşı Günü Muhteşem Dönüş ve 10.000 den fazla oyunla ailecek vakit geçirmeniz için ortam hazırlıyor !!!
Mesaj14.08.2009, 13:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

3 Tane yaslı adam bulusmuslar dertlesıyolarmıs..
1. adam demıs kı : Ben o kadar bunadım kı markete gıdınce ne alcagımı unutuyoruum..

2. adam da : Sen yıne ıyısın ben merdıvenlerı cıkarken soluklandıgım zaman ınıp cıktıgımı unutuyorum demıs..

3. adam ıse : Allah'a sukur benım boyle bır sorunum yok demıs ve onundekı tahtaya vurmus (seytan kulagına kursun anlamında)
ve sonrada "Kım o?" demıs .. Smile
Mesaj14.08.2009, 15:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Diyarbakır'da Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar, "Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy." Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır. "Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus. Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu