Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj19.09.2009, 09:08 (UTC)    
Mesaj konusu: ÇANKAYA'dan Bayram Desteği

Çankaya Belediyesi Toplumsal Dayanışma Merkezi'ne bağlı "TODAM Çarşı" giysi yardımı ve kırtasiye yardımı yaparak yoksul yurttaşların bayram sevinci olmaya devam ediyor.





Çankaya Belediyesi ve Ankara Giyim Sanayicileri Derneği'nin işbirliği ile gerçekleştirilen "TODAM Çarşı", gerçek ihtiyaç sahiplerini giydirmeyi amaçlıyor. Ankaralı giyim sanayicilerinin bağışladığı kaliteli giysi ve oyuncaklarla sürekli desteklenen çarşı, ürün reyonları ve stok giriş-çıkışlarının yapıldığı bilgisayarla gerçek bir mağazadan farksız çalışıyor.

Ramazan Bayramı öncesi iyice hareketlenen "TODAM Çarşı"ya gelen yaşlı-çocuk, kadın-erkek tüm yoksul yurttaşlar, bayramlık giysilerini deneyip alırlarken, çocuklara da oyuncaklar armağan ediliyor. TODAM Çarşı'ya emek verenlere teşekkürlerini ve iyi bayramlar dileklerini sunmayı ihmal etmeyen yurttaşlar, mutlu bir şekilde belediyenin servisleriyle evlerine dönüyorlar.

Seçme hakkının kısıtlanmadığı TODAM Çarşı'da bayramın ardından okullar açılacağı için çocuklara da kırtasiye yardımı yapılıyor.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu