Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.09.2009, 15:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Dedont Örnekli internetten para kazanma garantili

ARKADAŞLAR İLK ÖNCE BENDE İLK BAŞLARKEN KİM KİME BÖLE BİRŞEYDEN PARA VERİR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM YALAN PALAVRA DİYORDUM FAKAT BÖLE OLMADIGINI BANKA HESABIMA YATINCA ANLADIM SİZDE YAZIYI OKUDAMADAN KARAR VERMEYİN

https://secure.reklammatik.com/member_main.php?page=new_member_link&refererid=76534730

Referansla üye oldugunuz takdirde 500 puan kazancaksınız.


ReklamMatik topluluğu; Reklam filmlerini seven, reklam filmlerinden hoşlanan ve reklam filmlerini izlemekten keyif alan internet kullanıcılarının bir araya gelerek oluşturdukları yeni bir topluluktur. Oluşan bu topluluk; reklamları izleme, yorumlama, değerlendirme, banner tıklama ve anket doldurma gibi bir çok faaliyete katılarak para kazanmaktadırlar. Sizde reklamları seviyorsanız ve izlediğiniz reklamlardan para kazanmak istiyorsanız bu topluluğa katılın!


Bu Topluluğunun Amacı;
Üyelerinin reklamlar hakkında bilgilerini paylaşacakları, düşüncelerini ve yorumlarını anlatacakları, düzeyli bir biçimde tartışacakları ve sorularına cevap bulacakları bir internet platformu oluşturmaktır.

Ayrıca bu topluluğa katılarak;

Reklamlar hakkında düşüncelerinizi ve yorumlarınızı sisteme girip yayınlayabilirsiniz, ayrıca düşünce ve yorumlarınız ile ilgili resim veya görüntüyü de sisteme ekleyebilirsiniz.

Yayınladığınız düşünce ve yorumlarınız için yapılan yorumları okuyabilirsiniz.
Diğer üyelerin yayınladıkları yorumları ve düşüncelerini okuyabilir, puan verebilir veya bu düşüncelerine yorum yazabilirsiniz.

reklam-matik ile ne kadar kazanacağım?
1000 puan 1 ytl olarak baz alınmıştır.Hesabınız Min Ödeme Noktası 50.000 puan a ulaştığında 50 ytl niz olmuş oluyor.Ödeme talep ettikten sonra daha önceden vermiş olduğunuz hesap numaranıza havale yoluyla ödeme yapılıyor.


ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİP REKLAM İZLEYİP GARANTİLİ İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLU REFERANSDAN ÜYE OLDUGUZDA 500 ytl kazancaksınız

https://secure.reklammatik.com/member_main.php?page=new_member_link&refererid=76534730

BU AYKİ KAZANCIMDIR YATIRILAN HESAPTAKİ İSİM FARKLI OLUŞU HESAP BABAMIN ÜSTÜNEDİR ONDAN
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu