arkadaşlar yeni açtım siteyi ama az çok anlıyorum bu işlerden.. neyse konuya gelirsek benim iki üç tane sorum olucak.
1.si forumda yeni konu açtık diyelim başlıkta link versemde bu biçimlenmiyo yani url tarzını almıyo kuru kuruya duruyo hatta forum sayfasında hiç bi türlü kod kullanılmıyo sanırım . bunu kullanabilmenin bi yolu varmı? 2.si kendi siteme dosya upload edebilme şansım var mı? 3.sü eğer yoksa başka bi yere upload ettiğim dosyayı nasıl link olarak verebilirim forumda ? 4.sü extralardaki forumu kullanmadan kodlarla forum yapabiliyomuyuz acaba çünkü extralardaki forumun hiç bi özelliği yok gibi bişey üye olabilme dışında ?? çok uzun oldu be -_- ______________ Spookyman15!!
forumlarda kod bulursun arastırman lazım bask sıtelere yonel oralardan sizten için kodlar bak ne istiyorsan googleden ara bulursun daha olmadı iletişime geç benle
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.