Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj16.11.2009, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu: de nigrisi kaybettik



Bir dönem Gaziantepspor, Ankaraspor ve son olarak Ankaragücü`nde forma giyen, buradan da Yunanistan`ın Larissa takımına transfer olan Meksikalı forvet oyuncusu Antonio de Nigris hayatını kaybetti. Larissa Kulübü`nden yapılan açıklamaya göre, De Nigris, sabahın erken saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Larissa`daki Üniversite Hastanesi`ne getirildiği sırada öldüğü açıklanan 31 yaşındaki futbolcunun, kalp krizi geçirmiş olabileceği belirtildi.

“Larissa ailesi, Meksika Milli Takımı`nın da formasını giyen De Nigris`in trajik ölümüne ağlıyor” denilen açıklamada, kulüp yönetiminin, teknik kadronun, oyuncuların, De Nigris`in ölümünden duyduğu üzüntüye yer verildi.

Meksikalı futbolcunun eşi Sonia ve 5 yaşındaki kızı Miranda`ya da taziyelerini bildiren kulüp yönetimi, futbolcunun ölüm nedeninin, Larissa`daki General Academic Hospital`da yapılacak otopsi sonrasında belli olacağını ifade etti.

Meksika milli formasını 16 kez giyen De Nigris, Monterrey, Club America, Villareal, Poli Ejido, Once Caldas, Puebla, Pumas ve Santos takımlarında da oynamış, Ağustos ayında Türkiye`deki son kulübü Ankaragücü`nden Larissa`ya transfer olmuştu.
______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Mesaj16.11.2009, 12:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

BaşLarı sağoLsun..
______________
balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. Smile
Mesaj16.11.2009, 12:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

benimsitem1993 yazmış:
BaşLarı sağoLsun..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu