slm ben css tasarım kulanıyorum ve aynı sitemde video sayfası acacam ama o video sayfasında tasarım farklı olacak anlıcan tasarım o sayfaya girince deyişecen bu mümkünmü mümkünse nasıl yapa bilirim?
Mümkündür ama çok uğraştırır... Yapmanız gereken css tasarımını her sayfaya ayrı ayrı işlemek buda çok uğraştıran eski bir yöntem... Ben o kadar uğraşamam diyorsanız size tavsiyem siteismivideo.tr.gg şeklinde yeni bir site açmak ve o tasarımı yeni siteye aktarmak... Umarım anlatabikmişimdir ______________ Afilliyanlizlik ( By_Afilli )
BENDE ÖLE DÜSÜNMÜŞTÜM AMA BAZI SİTELERDE ADAMLAR İCABLUE TASARIM KULANIYOR BAZI SAYFALARIM TASARIMINI AYNI SİTEDE AMA DEYİŞTİRE BİLİYOLAR BEN ONU MERAK ETTİM
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.