Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.03.2010, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu: KENDİ OYUNUZU NASIL YAPARDINIZ ?

Merhaba arkadaşlar şimdi ben u konuyu sizin kendi oyun yapmaya kalkışsanız nasıl yapardınız bu konu web tabanlı oyunlar,flash ve pc oyunları içindir ilk ben kendi anlatım.

Ben pc oynu yapmayı isterim oynunumda online olcak levelli olcak amam benim oyunumda her 10 lwlw yeni özeliik ve kılıç ve zırlar olcak yaratık ve canavarlar olcak amam item düşmücek leel geçtikçe sadece yaratık ve canavarlar ex(leel atlamaya yardımcı olcak) ve gruplar olcak ve savaş olcak amam 20 level ve 20 level üstü savaş filan amam ben en güçlü olcam Smile.

Benimki bukadar sizdende bekliyorum...Smile
Mesaj26.03.2010, 16:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

web-dersciniz SENİN OYUNUN BİRAZ KNİGHT'a BENZEMİŞ. BEN OLSAM
level'ı online bir oyun yapardım.Canavar yerine online oyuncularla savaşıyorsun.Kimi yenersen yendiğin kişinin puanına da göre puanın yükseliyor ve level alıyorsun.En yüksek 100 level'e kadar.Oyunun adıda Terrible War (Korkunç Savaş) gibi birşey koyardım... Nasıl Fikir???
______________
Mesaj26.03.2010, 18:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben sokak savaşı tarzı bi oyun düşünürdüm -ki düşünmüştüm daha öncedende- gta tarzı çeten fln oluyor öbür çeteyle kavgalar, okul basmalar fln Very Happy online olsada olur olmasada olur bişey farketmezdi sanırım
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu