Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.05.2010, 15:19 (UTC)    
Mesaj konusu: akıllanmaya başladık.eskisi gibi durmayacağız

İngiltere Kraliyet Motor Enstitüsü ''MİRA'' yaptığı araştırmalarda yakıt tasarrufu sağlayan ve eksoz emisyon oranlarını düşüren Bor Power teknolojilerini incelemeye alarak MİRA labaratuvarlarında ve TEST parkurlarında inceledi.

MİRA'da uzman olarak görev yapan DR. RAGER DANNES önderliğinde yapılan 18 tonluk araçlarda 750 mil engelli ve engelsiz parkurlarda yüzde 10.7 oranında tasarruf MİRA uzmanları tarafından belgelendi. Dennis yaptığı açıklamada ''50 yıldan beri bu tür testleri yaptığını ve ileri alınan sonuçların yüzde 3-4 oranında olduğunu ancak Bor Power teknolojisinin yüzde 10.7 oranında yakıt tasarrufu yapmasının otomotiv sektöründe devrim sayılacağını'' belirtti.

Almanya'da dünya teknoloji müzesine konulmuştu

Yüzde 100 milli Türk teknolojisi olan Bor Power teknolojisi aynı zamanda Alman bilim adamları tarafından MÜNİH'te bulunan DÜNYA TEKNOLOJİ MÜZESİ (Deutsche Museum) tarafından 21. asrın en önemli buluşu olarak sergilenmişti.

Dünya devleri BOR POWER'ın peşinde

NNT icra kurulu başkanı Cafer Akın yaptığı açıklamada ''otomotiv sektöründe devrim sayılan bor power teknolojisi için dünya devi olan şirketlerin sürekli farklı teklifleri ile karşılaşıyoruz. Teknoloji transferi yönünde uluslar arası baskılara asla prim vermedik ve bor power teknolojisi Türk milletinin geleceği olan teknoloji olarak Türkiye'de kalacaktır. NNT Nanoteknoloji tüm yabancı tekliflere kapalıdır' dedi.

Akın ''Kyoto protokolüne imza atan Türkiye'de karbon emisyonu ve çevre sağlığı bakımından ciddi riskler ile karşı karşıyadır. Bor Power Teknolojisinin en önemli özelliği otomobillerde, yüzde 15 oranında eksoz emisyonunu düşürmesidir. TÜV raporu ile yüzde 15 civarında eksoz emisyonunu düşüren bor power teknolojisi aynı zamanda küresel ısınmayı düşürmektedir. Metaller arasındaki sürtünmeyi milyonda 1'e indiren bor power teknolojisi araç motorlarında performans artışı da sağlamakta ve aşınmayı önlediği için motor ömrünü en az iki kat uzatmaktadır.'' dedi.

Türkiye'de tüm araçlarda kullanılması durumunda AB uyum kriterlerine çevre sağlığı konusunda ciddi mesafe alınacağını da belirten Akın, gelecek nesillerin BOR madenine ve nanoteknolojiye daha fazla önem vermesi gerektiğini vurguladı.

NNT icra kurulu başkanı Cafer Akın şöyle devam etti: ''Türk teknolojisi olan bor power teknolojisi bütün dünyada ilgi uyandırırken, aynı zamanda dünya devlerinin hedef tahtasına oturtuldu. Bor Power teknolojisini satın alamayan ve teknoloji ile mücadele edemeyen Türkiye düşmanları, yerli ve yabancı ajanlar kullanarak bor power teknolojisinin önünü kesmeye uğraşmaktadırlar. Taşeron olan Türkiye düşmanları ''merdivenaltı'' tabir edilen sahte üretimlerle kafa karışıklığını hedeflerken, yabancı Türk düşmanları ise bor power teknolojisinin dünyaya yayılmasını engellemek için kulisler yapmaya devam etmektedirler.''



NOT:BAZILARINIZ DİYORDUR HEP TÜRK MALI ÜRÜNLER HAKKINDA YAZIYORSUN DİE. PEKİ NEDEN Mİ BÖYLE YAPIYORUM.

1)DIŞARI PARA GİTMESİN.
2)TÜRKİYENİN SERMAYESİ GELİŞSİN.

SİZDE DESTEK VERİN .DIŞARIDAN BORÇ ALMAK YERİNE DIŞARIYA BORÇ VERMEYE BAŞLAYALIM.....
______________
HTML KODLAR İÇİN TIKLAAA;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Mesaj09.07.2011, 09:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu